Reklama

Reklama

Vitajte v džungli

  • Česko Vítejte v džungli (viac)
Trailer 2

V reklamnej spoločnosti dôjde k rozrtržke, keď Chrisov (Adam Brody) najlepší návrh loga novej značky toaletného papiera ukradne jeho kolega Phil (Rob Huebel). Riaditeľ firmy konštatuje, že jeho zamestnanci nie sú dostatočne kolegiálni a rozhodne sa, že všetci musia absolvovať náročný teambuilding v prírode, aby si vylepšili medziľudské vzťahy. Najme bývalého vojaka Storma Rothchilda (Jean Claude Van-Damme), aby všetkých zamestnancov vzal na opustený ostrov, kde budú nútení v ťažkých podmienkach spolupracovať, aby prežili, čím utužia svoj kolektív. Problémy však nastanú, keď pilota lietadla, ktorý ich priviezol na ostrov, nájdu mŕtveho a vedúci výpravy Storm sa kamsi ztratil. Od tejto chvíle Chris a jeho kolegovia musia zviesť ťažký súboj o prežitie nielen s divokou prírodou, ale aj navzájom medzi sebou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (154)

bezslipov007 

všetky recenzie používateľa

V poslednej dobe mam naozaj radosť z mojich obľúbených hercov z detských čias a to Silvestra a Jean - Clauda. Ale naspäť ku komédii. V prvom rade je to veľmi bizarný kúsok, ktorý dosť vykráda Goldingovho Boha múch, s tým rozdielom, že namiesto detí sú na ostrove dospelí. Párkrát som sa zasmial, ale nepovažujem tento kúsok za nejakú dobrú komédiu, humor sa mi zdal miestami dosť prízemný, beriem to skôr za akýsi úlet. Čo sa týka Jean - Clauda, ktorý paroduje tak trochu aj seba, nebyť jeho, tak si tento film asi ani nepozriem a bez neho by ten film mal o dve hviezdičky menej. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy, víc bohužel ani hovno!!! Dvakrát jsem se opravdu nefalšovaně zasmál a to poprvé, když JC začal za skupinkou lidí svého zájezdu odpalovat výbušniny a podruhé, když se sám velký Van Damme dostal do křížku s tygříkem. Ale to je dost málo! Opravdu jsem měl zůstat jen u traileru, pač ten by ode mě měl silnější známku! Tohle byl od Roba Meltzera směšný zkažený vtip! Jenže dost smutný vtip! Smutný hlavně pro fanoušky JCVD, kteří asi stejně jako já, už nechcou Jean-Clauda v podobné pičovině nikdy vidět! 35% ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Ako toto je ťažká chobotina. A chvíľu som mal chuť to vypnúť. Ale nástup JCVD, to zdvihne trochu hore. A veci čo sa začnú diať na ostrove sú šialené a občas aj vtipné. Z postáv ma okrem Storma zaujal Phill a Troy. Hlavný hrdina sráč. Ale zas tá šťavnatá pipka lahodila oku v každom zábere. Hlúpe? Áno. Lacné? Áno. Nudné? Nie. 60%. Aj ja chcem svoj kult na ostrove. ()

MorraEddie 

všetky recenzie používateľa

V poslední době se mi to stává velmi často,že se na nějaký film těším,protože mě navnadí trailer a navíc do filmu šoupnou nějakého mého oblíbence a světe div se výsledek je úplně někde jinde než mé očekávání. Přesně tímto problémem trpí i Welcome to the Jungle. Film získal mou pozornost díky JCVD,protože jsem očekával že mu bude patřit hlavní role a navíc ten souboj s tygrem byl geniální . K mému údivu JCVD ve filmu strávil minimum času a filmové scény bez jeho postavy postrádaly to nejdůležitější a to je v tomto případě VTIP a na výsledku je to sakra znát. S takovou se jedná o né moc vtipnou podprůměrnou komedii na kterou do hodiny zapomenete. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené