Reklama

Reklama

Vitajte v džungli

  • Česko Vítejte v džungli (viac)
Trailer 1

V reklamnej spoločnosti dôjde k rozrtržke, keď Chrisov (Adam Brody) najlepší návrh loga novej značky toaletného papiera ukradne jeho kolega Phil (Rob Huebel). Riaditeľ firmy konštatuje, že jeho zamestnanci nie sú dostatočne kolegiálni a rozhodne sa, že všetci musia absolvovať náročný teambuilding v prírode, aby si vylepšili medziľudské vzťahy. Najme bývalého vojaka Storma Rothchilda (Jean Claude Van-Damme), aby všetkých zamestnancov vzal na opustený ostrov, kde budú nútení v ťažkých podmienkach spolupracovať, aby prežili, čím utužia svoj kolektív. Problémy však nastanú, keď pilota lietadla, ktorý ich priviezol na ostrov, nájdu mŕtveho a vedúci výpravy Storm sa kamsi ztratil. Od tejto chvíle Chris a jeho kolegovia musia zviesť ťažký súboj o prežitie nielen s divokou prírodou, ale aj navzájom medzi sebou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

J.C. Van Damme ve vedlejší roli, navíc trvající asi 15 minut! A pokud by Brenda nechtěla srát, byl by to jasný ODPAD! Co se týče obsahu, zprvu zajímavý úřednický týmový workshop v džungli, se mění v naprostou *hovadinu*. Nazval bych to jinak, ale nechci být sprostý. A docela mne štve, že jsem se na tento film těšil. Starý Van Damme opět zklamal! 10% ()

ZdenoLo 

všetky recenzie používateľa

Že by sa aj Jean-Claude Van Damme inšpiroval Dennym Trejom, Stevenom Seagalom a podobnými hlupákmi, ktorí v posledných rokoch pre záchranu zobrali každú sračku? Toto je asi nejaký nový módny trend natočiť totálnu blbosť, šupnúť tam nejakú tú hviezdu z 90tých rokov a čakať že to bude mať neskutočný úspech. Celá táto zlepenina nemala ani hlavu ani pätu. Pár krát som sa síce pousmial ale aj to neviem či nebolo náhodou nasilu. Zaujímal by ma rozpočet, lebo takéto niečo by som za 5€ a 2 gastrolístky zvládol aj ja z Jožom Pročkom u nás v mestskom parku. ()

Reklama

Franc1s 

všetky recenzie používateľa

Věděl jsem, že to nebude Krvavý sport 2 nebo Skupinová terapie pod bráchou Ramba, ale todle je fakt škoda no.. Prostě jedni zaměstananci, kde mezi ostatníma je jeden total loser a druhej "borec", tak jedou na teambuilding na nějakej ostrov pod vedením JCVD. Bohužel kromě 2 hlášek, kde si pamatuju jen jednu("O víkendech jsme s tátou byli radioamatéři, bylo to jako bezdotykové zneužívání dětí.") tady fakt nic zajímavého nebylo - JCVD tu dělal lempla na 10minut a to podle traileru vypadalo na zábavnou béčkovou komedii...Škoda 1/10 ()

vikino1 

všetky recenzie používateľa

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy, víc bohužel ani hovno!!! Dvakrát jsem se opravdu nefalšovaně zasmál a to poprvé, když JC začal za skupinkou lidí svého zájezdu odpalovat výbušniny a podruhé, když se sám velký Van Damme dostal do křížku s tygříkem. Ale to je dost málo! Opravdu jsem měl zůstat jen u traileru, pač ten by ode mě měl silnější známku! Tohle byl od Roba Meltzera směšný zkažený vtip! Jenže dost smutný vtip! Smutný hlavně pro fanoušky JCVD, kteří asi stejně jako já, už nechcou Jean-Clauda v podobné pičovině nikdy vidět! 35% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama