Reklama

Reklama

Dospeláci 2

  • Česko Machři 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pred troma rokmi zažil Lenny (Adam Sandler) s priateľmi z detstva Marcusom (David Spade), Ericom (Kevin James) a Kurtom (Chris Rock) úžasné leto, na ktoré nedokáže zabudnúť, ani keby chcel – a on, pochopiteľne, nechce -, takže asi veľmi neprekvapí, že rozhodnutie dopriať svojim deťom, a tak trochu i sebe, vrchovato podobnej zábavy, nevyhnutne vyústi do rozhodnutia presťahovať sa do rodného mesta! Koniec koncov, čo môže byť lepšie, ako vychovávať deti spolu s kamarátmi, nonstop naladenými na rovnakú vlnovú dĺžku, a ich (dúfajme) rovnako skvelým potomstvom? Nanešťastie sa však relatívne rýchlo ukáže, že život a vytúžené sladké ničnerobenie človeku dokážu poriadne osladiť nečakané komplikácie v podobe tyranov, ktorí vám znepríjemňovali spätne inak vcelku idylicky vyzerajúce obdobie školskej dochádzky, ale i tyranov, ktorí sa o to isté snažia u vašich detí. Za zmienku ale rozhodne stoja i psychopatickí účastníci cestnej premávky, strážcovia zákona pod vplyvom a celá plejáda rôznorodo vyšinutých spoluobčanov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (501)

JJ.Gibson odpad!

všetky recenzie používateľa

TOHLE je film, který rozhodně nikdy nechcete vidět!!! Retardovaný šimpanz napsal scénář a Adam Sandler se ho s grácií jeho vlastní chopil. Vlastně to není ani film, je divně poslepované scény, které dávájí dohromady 101 minut. Objeví se tady Steve Buscemi, vážně škoda pro něj, podle mě nemá zapotřebí hrát v takových to hovadinách. Dokonce tady narazíte i na Stevea Austina, což mě taky mrzí! A spoustu dalších hvězných hvězd či hvězdiček a já si říkám proč?? Takže jediné na co se dalo dívat byla Salma Hayek a April Rose, což bych řekl, že je docela málo... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie detinského humoru z jednotky a samozrejme nie je opomenutý ani trápny sexizmus či fekálnosť, kde sa to len dá. Najväčšie vtípky sú smerované napríklad aj na plešinu predavača, z ktorého výzoru sa smeje Kevin James s tristokilovou nadváhou, že slovenský hlavný hygienik Mikas je proti nemu vyschnutá vetva. Vrcholom filmu má byť vraj párty, mňa ale pobavila viac aj párty v Partičke s Kemkom. ()

Reklama

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Jen s hodně velkým sebezapřením tomu filmu nedám odpad. Hned úvodní scéna se CGI jelenem, co běhá po baráku a chčije na jeho obyvatele, bylo obrovský WTF, ze kterýho mě následně nevytrhnul ani opičí syn Davida Spada a rádobyvtipnej autobusák, kterej měl asi převzít štafetu po chybějícím Schneiderovi. Ve zbytku filmu následovala kulometná smršť trapných vtipů a scének, během kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak moc kvalitativně se pokračování od původního filmu liší. Zkráceně řečeno je tohle zkrátka greenhorn film. Tu hvězdu dám za dobráckýho Austina. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Ratemus 

všetky recenzie používateľa

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama