Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 2

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 2

Recenzie (291)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejotravnějších animáků všech dob. Nenechte se prosím, podobně jako já, uchlácholit zde vysokým hodnocením. Kromě snad výstupů Steve Martina zde nenajdete nic zábavného. Buvové jsou hodně nesympatická cháska a to že se dá děj po většinou odhadnout už několik minut dopředu považuju za docela průser. Nikdy více a při troše štěstí nás producenti ušetří druhého dílu. Kéž by. 40% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No čo už, doba je doba. Pre mňa najväčšie negatívum, otrasný pesničkový soundtrack ( ale dnes strááááááááááááášne moderný ). Skladby zabíjali každú možnú skvelú scénu a dostali snímok tam, kde som ani nečakal, že skončí. Odhliadnuc od tohto hudobne umeleckého braku, ide o hustú zábavu, kde sa originalita nezaprie a hlášky sú patrične skvelé ( viď tie od Kapitána Smeka s hlasom Stevea Martina ). ()

Reklama

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Prvotřídní sračka, jež je kouzelná snad jen v tom, jak otravný alien může být. Afro lady boy disponujeme slovutnými projevy o tom, kterak se správný přítel má chovati, což je pro dětičky jistě velice poučné, avšak já si raději chtěl pletací jehlicí probodnout slezinu, abych advent prožil na JIPce, než poslouchat TOTO. 22% ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Z mé strany je asi chyba, jednak ve filmu je hudba, na kterou mám špatné vzpomínky, nebo se ta hudba podobá té u které se mi chtělo zvracet. Původně sem to nechtěl zmiňovat, ale jelikož, se ta hudba ve filmu vyskytuje, až moc často tak to do hodnocení započítám. Navíc to ani nebylo moc vtipné, asi jenom jednou sem se zasmál, ze zdvořilosti. A co se týče postav, tak mi žádná z nich k srdci nepřilnula a vůbec, celé mně to nebavilo a bylo to takové otravné a vtíravé. Jeden z nejhorších animáků, neni vtipný, neni napínavý, má otravnou hudbu a snaží se být dojímavý, ale dělá to takový okatým a násilným způsobem. Bléééé hořká pachuť po Buvoy zůstala. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„RADUJTE SE, LIDOČLOVĚCI! BUVANÉ DORAZILI!“ /// Mimozemská invaze pro děti. Jednoduchej příběh, kterej mají utáhnout žvatlající bytosti, měnící barvy v ksichtu (něco jako alkoholici?) a žvatlající zkomoleniny (něco jako alkoholici?). Je to barevný (to už jste poznali), má to tempo a parchanti se zabavěj. A vůbec je nesere, že z nich málem byli votroci. My zase voceníme tu stopáž. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „The True Meaning of Smekday“, kterou v roce 2007 napsal Adam Rex, číst nebudu. 2.) Zachraňuju ostatní tím, že beru roha. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Postava 'Tip' Tucci, kterou namluvila zpěvačka Rihanna, je první afroamerickou postavou v animovaném filmu od studia DreamWorks Animation. (filmsim)
  • Pracovným označením filmu bol názov The True Meaning of Smekday. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2015 na Boulder IFF v Boulder v Coloradu. (Varan)

Reklama

Reklama