Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nie je to ešte ani rok, čo mali svadbu ako z rozprávky, a už sa objavili prvé problémy. Pritom sa zdalo, že Nat (Rose Byrneová) a Josh (Rafe Spall) sú spolu, aj napriek úplne rozdielnym povahám, skutočne šťastní. Rodina a priatelia si ale nikdy nemysleli, že im to vydrží dlho, a s blížiacim sa výročím svadby sa zdá, že mali pravdu. Objavuje sa totiž pokušenie v podobe Joshovej bývalej priateľky Chloe (Anna Farisová) a Natinho nového atraktívneho amerického klienta Guya (Simon Baker). Ani jeden z manželov však nechce byť tým prvým, kto to vzdá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (187)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Páčilo sa mi to skôr na dve hviezdy a až na pár scén to vyslovene trápne neni, ale už roky som nevidel v kinách natoľko dysfunkčnú komédiu. Vážne, ako keby šlo o amatérsky autorský debut. Postavy a ich vzťahy sú veľmi veľmi divne načrtnuté, dialógy šuštia papierom až to bolí (pre príklad www vtip) - neživotné po všetkých stránkach. Záver je na smiech inak ako by mal, a napríklad vedľajšia postava najlepšieho kamaráta hlavného hrdinu, je vo filme iba a výhradne preto, že v podobných filmoch také postavy bývajú. Nechápete jeho jednanie, nechápete jednanie ostatných ani nikoho a keď už mal byť ako postava best mana použitý, mohol dostať s hlavným hrdinom aspoň jednu jedinú spoločnú scénu, ktorá by ich priateľstvo dokreslovala (mimo záverečné titulky). 30%. Naozaj Rose Byrne potrebuje točiť takéto filmy? ()

jasanka 

všetky recenzie používateľa

Edit 2023: Vubec si nevybavuji, ze jsem film kdysi videla, ale podle hodnoceni tady pry ano. Na odreagovani fajn, a super herecke obsazeni. Uplna pecka to ale nebyla.  2013: Taková klasická moderní komedie z britských ostrovů. Ano, Láska nebeská to není, ale i tak lehký nadprůměr. Pokud máte náladu na romantickou komedii, myslím si, že vedle nešlápnete. ()

Reklama

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Spojenie romantiky a humoru je takmer bežné, ale ak sa k tomu pridá pestrosť vulgarizmov a irónia, vzniká nefalšovaná zábava. Nevyčerpateľná téma o páre dvoch mladých ľudí tento krát ostala zakliesnená v tuneli, a cúvanie z neho sa neobišlo bez komplikácií. Manželstvo každopádne nie je sranda a ťažko sa na neho hľadá recept. Kopec bláznivých dialógov a situácií prekonal pohovor u poisťováka, ktorý im výborne asistoval a radil. Takže jeho múdra veta k situácií, keď ostanete závislí na prístrojoch " My sme práve odpojili tetu... teraz máme aspoň voľnú zásuvku pre lampu" Humor ako bič.70% ()

DadysGirl 

všetky recenzie používateľa

Co když uděláte chybu při výběru partnera, ale nechcete si to připustit? A co když v zápětí potkáte toho pravého nebo si uvědomíte, že ho vlastně znáte léta... Jak se s nastalou situací vyrovnat? Tak o tom je tenhle film.. .Má v sobě britskou syrovost, která mě při sledování drásala... Komedie to pro mě rozhodně není... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom pohodový film, a to som si podľa hodnotení myslel, že to bude úplná hlúposť. Romantické komédie v dnešnej dobe už zďaleka nie sú tým čím bývali, no toto sa podľa mňa dosť vydarilo. Veľkú zásluhu má na tom hlavne opäť raz výborný britský humor, aj keď občas až príliš vulgárny (Dan Mazer si proste nedal pokoja a malo to podobný dialógový náboj ako jeho Bruno). Ale ja osobne som sa dosť bavil, najmä tie dialógy stáli za to, no a šarády (Hádaj na čo myslím?) ani nevravím :D Čo sa týka deju, ten nebol vlastne ničím výnimočný, aj keď malo to aj kopu skvelých nápadov, no ten koniec bol strašne trápny - dokonca by som povedal, že najväčšie mínus filmu. Nevadí, pre mňa aj tak milé prekvapenie, s dobrým humorom a opäť nesmierne zvodnou Rose Byrne. Takže napriek slabému deju dávam nadpriemer... ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama