Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti mají pochybnosti o svých vlastních hodnotách. (Disney+)

Zaujímavosti (9)

  • Koenig (Patton Oswalt) hovorí: "Hydra? Red Skull? Super sérum? Znie to ako niečo zo smiešných komiksov." Výraz "funny papers" bol slangový výraz pre komiksové sekcie v novinách. Hydra, Red Skull a Super Soldier Serum boli pôvodne súčasťou komiksov od Marvelu. (Pat.Ko)
  • Freddy (Darren Barnet) povedal, že jeho otec stratil peniaze počas krachu na burze. 29. októbra 1929 dochádzalo k veľkému krachu na burze, kedy hodnota akcií klesla o viac ako 75 bodov. Veľká hospodárska kríza sa začala v septembri 1929 a trvala až do roku 1939. Krach na burze bol následovaný bankovými krachmi, nadmernou produkciou v poľnohospodárstve a obdobím sucha. (Pat.Ko)
  • Názov epizódy je spomenutý dvakrát - prvýkrát Koenigom (Patton Oswalt), keď hovorí o chemických vedomostiach Simmonsovej (Elizabeth Henstridge) a druhýkrát Enoch (Joel Stoffer), keď hovorí o svojich znalostiach v miešaní nápojov. (Pat.Ko)
  • Na konci, keď Koenig (Patton Oswalt) najíma Enocha (Joel Stoffer) hovorí, že je to „začiatok úžasného priateľstva.“ Tento citát je prebratý z posledných viet filmu Casablanca (1942). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama