Reklama

Reklama

Carla je sekretárka so sluchovou vadou. Jedného dňa jej pridelia ako spolupracovníka Paula, bývalého väzňa. Po počiatočných rozpakoch využije Carla jeho zlodejských schopností k presadeniu sa v práci a on na oplátku jej schopnosti čítať z pier k splateniu svojich dlhov. Zo vzťahu založenom na prospechu oboch sa však začne vyvíjať pevnejšie puto... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

hororwatch 

všetky recenzie používateľa

Příběh o handycapované frigidní paně byl podán velice zajímavě. Nikdy jsem nic podobného o asociálovi bez americké demence neviděl. Ale asi musela být vážně zoufalá, protože Casselův vzhled působil dost žalostně a ten hitlerovskej knírek tomu dodával vážně říz. Filmem jsem proplul bez nějakýho emocionálního výkyvu. Nic mě tam neurazilo ani nijak zvlášť nenadchlo. Bez originální myšlenky a dobrého podání příběhu je to naprostý průměr. Btw E.D v tom filmu vypadala, zvláštně. žádná přeumělkovaná figurína, žádný extra tělo. zvláštní xycht. finish ve stylu- a dělali to spolu šťastně až do konce. ()

blazenka 

všetky recenzie používateľa

Slušná kriminálka. Vincent je v roli bývalého trestance okouzlující. Emmanuelle mu je výbornou protihráčkou. Rozhodně stojí za zhlédnutí. Dobře vystavěný scénář, skvěle zvládnuté herecké obsazení, nenudí. V podstatě mnohokrát ohrané krimi drama, ale s jiskrou a se šarmantním Vincentem v hlavní roli. Co víc si přát... ? Váhám mezi 3 a 4 hvězdičkami. 70%. ()

Reklama

sanikope 

všetky recenzie používateľa

V prvom zábere si hlavná hrdinka Carla vkladá do ucha pomocné načúvacie zariadenie a viditeľne sa to snaží utajiť pred svojími kolegami v práci. Carla čosi skrýva a nie je to len to že je nepočujúca. Žije si svoj vnútorný svet a mi ho pomaly pohladom kamery máme možnosť odhalovať. A v tom som našiel čaro tejto veľmi divnej (krimi) ľúbostnej romance ktorá rozhodne nedodržiava pravidlá klasických lovestory. Formou akou je Carlinin a Paulov príbeh vyrozprávaný ma úplne odrovnala až som sa prichytil ako obom hrdinom začínam hrozne fandiť a nechcem aby im čokoľvek zlé prišlo do cesty. Po zhliadnutí hodnotím ako jeden z najlepších noir prvej dekády. Plus Vincent Cassel keď ešte hrával vo filmoch s veľkým F kým nezačal točiť tých rôznych eastern europeans alebo úplnych debilkov. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,JAK TO VÍTE?“ … ,,ODEZÍRÁM ZE RTŮ“..... /// … a pak za ucho naslouchadlo si dala. No a když ji všichni srali, tak si ho sundala…Nahluchlá (lehce… lehce…) sekretářka a Vincent, chlápek propuštěnej na podmínku. Oba mají právo na lásku, hledaj si cestičku… až zjistí, že pro některý věci, je jejich spojení přímo smrtící! (ne vole, sex ne!) Romantická krimi, řízlá (psycho?) dramatem… POMALU… POMALU …DOBŘE…ANO…ANO … (no tak schválně…. teď se ukaž blamáž!) Cassel, kterýmu tyhle podezřelý typy jdou parádně a právě jen a jedině von se hodí do takovýhodle nenormálního snímku. Jinak – škoda toho nevyrovnanýho vypravěčskýho tempa! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na piču slyším. Mám ještě šanci někoho vojebat? (Né vole, sex né….) 2.) Jsem zloděj a hledám parťáka. 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

Skvelý film kde príbeh netvoria udalosti samotné, ako skôr hravý spôsb a nápady ktoré tieto udalosti vytvárajú. To platí aj pre postavy - nejde o ich hĺbkovú charakterizáciu, ale znova o ich zaujímavé a nejednoznačné vlastnosti, vďaka čomu sa ocitajú v neobvyklých situáciach. Originálne, skvelo zahraté a zábavné. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama