Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

morena.jea odpad!

všetky recenzie používateľa

My slováci nenatočíme ani jeden jediný poriadny film za desaťročie, ale stupídne seriály sa množia ako rómska menšina na Luníku. Pričom zmienení spoluobčania by určite podali lepšie výkony než naša nová generácia hercov, ktorí to dotiahnu maximálne do Smotánky k Judínyovej kde sa budú tľapkať po pleciach aký sú oni umelci. ()

Viny95501 odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže, rozhodol som sa napísať koment k tomuto"ODPADU, len kvôli tomu že som si tu na fóre prečítal jeden príspevok..."Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť... keď je u nás pustené Tv, a akurát to hrá v bedni- sa sem tam na pc stoličke otočím aby som si tak znovu potvrdil že, Slovaci sú bez-pochýb ty naj-horší herci bez charizmi na svete...scenar a herecké výkony sú ešte menej ako odpad...to je ešte"pocta. Nikdy sme vo svete neprerazili ani neprerazíme..(To skôr opica založí oheň)..takže, ak má uživateľ ktorý tuto sračku hodnoti 4 hviazdami - 70 rokov, pardón...ak je v mladšiam veku" a je normálny- Kámo: s tebou by som na pivo nešiel.... ()

Reklama

pali87 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa tie slovenské seriáli berú tak vážne, divák si počas sledovania nemá kedy oddychnúť. Tvorcovia úplne odmietajú realitu a ostáva len herecká šeď opakujúca patetické dialógy, odohravajúca sa v sterilnom prostredí kulís, bez života a bez nápadu. A hlavne je cítiť že po vyriešení základných problémov postáv v prvej sérii, tvorcovia nebudú vedieť kam sa s vývojom príbehov pohnúť a seriál skončí a nahradí ho iný, podobný a tak dookola a dookola.. ()

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nela Pocisková vo svojej životnej role, kde je pred kamerami asi každú sekundu. Čo na tom, že do väčšiny tých scén je tlačená nasilu, len aby tam bola :D A tá dynamika deja, kde z jednej situácie sa stane po prejdení pár krokov druhá, kde sa asi tri minúty hovorí o "cikaní a kakaní" ich štvornohého miláčika,ktorá následne sa strhne v inú situáciu v pivničke, kde sa stretávame s úchvatným dialógom typu "A čo také chýba tomu vínu? - Chuť lásky"...presne na toto sa čakalo :D ()

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Už mám s týchto nekonečných slovenských akože ,,telenoviel" poriadny chaoss.Jedna ako druhá,druhá ako tretia a pod. Dokedy alebo koho toto môže baviť.Som síce žena,ale nepozerala by som to ani za červené ferrari :) Herectvo jednotlivých protagonistov je maximálne afektované..Takéto by som vedela zahrať aj ja,a nemusím mať na to ani školu.. Nekonečný príbeh !!! ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • 45,6 je najvyšší trhový podiel medzi divákmi vo veku 12 – 54 rokov. Seriál ho dosiahol 20. marca 2013 ešte v starom vysielacom čase o 18.00. (Zdroj: cas.sk)
  • Najväčším šoumenom pri nakrúcaní bol Filip Tůma (André Simonet), ktorý mal vraj vždy výbornú náladu, vtipkoval a občas ostatným spestril deň operným spevom. (Zdroj: cas.sk)
  • Najstaršou účastníčkou nakrúcania bola Eva Rysová, ktorá v roku 2013 oslávila 81 rokov a v seriáli hrala ironickú Annu Roznerovú. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama