Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

klapqua 

všetky recenzie používateľa

Budem vulgárna a použijem obľúbený výraz môjho tatu: ,,Pičovina jak voda v koši!" a sem sa to perfektne hodí. Dala by som rovno odpad, ale že je to po technickej stránke celkom ok, nech mi bok nevyduje, tú jednu star im dám. Trápnosť slovenských seriálov naberá na prudkých obrátkach, roztrhlo sa vrece s bezduchými, nudnými, beznápaditými, strašnými telenovelami. Keď vidím toto, srdce mi plače za tou krásnou slepou, zelenou žubrienkou Esmeraldou, kde aspoň tie herecké výkony a aj samotná zápletka boli neporovnateľne lepšie. Apropo, podľa koho je Nela herečka? Nič proti tejto osobe nemám, ale keď ju vidím tu, čo stvára... to už ozaj môže ísť hrať hocikto... ()

janulin123 

všetky recenzie používateľa

Krutě jsem se zmýlila. Vždy jsem si myslela, že Češi jsou nejkritičtějším národem, ale zdá se, že Slováci nás hravě trumfnou. O Búrlivé víno jsem zavadila náhodou a musím říct, že to nebylo zas tak špatné. Fajn: podobá se to na venezuelskou telenovelu, hudba je jak z německého romantického filmu...dobře, Nela Pocisková neumí hrát. Ale i přes tyto neduhy a ještě některé další (například snaha o naprosto šílené zvraty, které občas klepou na rozum) se na tento seriál dívat dá. Protože mě skutečně asi tak dalších 30 sekund po té, co seriál skončil zajímalo, co bude dál. ()

Reklama

morena.jea odpad!

všetky recenzie používateľa

My slováci nenatočíme ani jeden jediný poriadny film za desaťročie, ale stupídne seriály sa množia ako rómska menšina na Luníku. Pričom zmienení spoluobčania by určite podali lepšie výkony než naša nová generácia hercov, ktorí to dotiahnu maximálne do Smotánky k Judínyovej kde sa budú tľapkať po pleciach aký sú oni umelci. ()

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľné ako ma naše seriály dokážu na začiatku baviť a ako ich následne dokážem znenávidieť. Úplne otrasné správanie sa tvorcov s mottom "vytrieskajme z toho čo sa dá" je tak okaté a aspoň trocha vnímavého diváka musí uraziť. Kedy už konečne pochopia, že nejde o kvantitu ale o kvalitu? O to, aby každá časť dávkovala postupne napätie a aby sa divák nevedel dočkať ďalšej časti, ktorá samozrejme nepôjde každých 24 hodín? ()

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

od prvej serie sa rieši úplne rovnaká téma len sa vymenia herci.... je to slovenská sračka vydaná za hit a napodobňuje dejstvo z Dallasu. Jednoduchšie je nájsť jednorožca v Tatrách ako nájsť miligram originality v Búrlivom Burčiaku. Svoje IQ zistíte tak ,že od čísla 120 odpočítate diely búrlivého vína, ktoré ste videli. Toť vsjo! ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Pre kostymérky bol asi najväčší problém prívesok Niny Dolinskej (Nela Pocisková), ktorý sa im nepodarilo zohnať ani počas troch týždňov, a tak musel pricestovať až z Prahy. (Zdroj: markiza.sk)
  • Seriál sa odohráva v dedinke Vínne, no takáto obec sa na Slovensku nenachádza. Existuje však obec Vinné, ktorá leží v okrese Michalovce. (tommy187)
  • Seriál v číslach: Štáb seriálu mal 30 členov. Nakrúcalo sa v priemere 12 hodín denne, pričom najdlhší nakrúcací deň mal 15 hodín. Na jeden diel pripadalo 86 až 93 strán scenára. V seriáli sa objavilo 160 epizódnych hercov a za deň sa vypilo približne 60 káv. Herci vystriedali vyše 750 kostýmov a v maskérni strávili buď 60 (herci), alebo 10-30 minút (herečky). (patrik1177)

Reklama

Reklama