Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nela Pocisková vo svojej životnej role, kde je pred kamerami asi každú sekundu. Čo na tom, že do väčšiny tých scén je tlačená nasilu, len aby tam bola :D A tá dynamika deja, kde z jednej situácie sa stane po prejdení pár krokov druhá, kde sa asi tri minúty hovorí o "cikaní a kakaní" ich štvornohého miláčika,ktorá následne sa strhne v inú situáciu v pivničke, kde sa stretávame s úchvatným dialógom typu "A čo také chýba tomu vínu? - Chuť lásky"...presne na toto sa čakalo :D ()

J.J.1972 odpad!

všetky recenzie používateľa

tesil som sa vdaka reklame na konecne dobry serial, no to som este netusil ze bude mat takisto milion casti.... najprv som si pozrel prvych tusim 5 casti, potom tusim kazdu piatu az som pochopil, ze jednoducho mariu nahradila jednoducha nela.......najviac sa divim e.horvathovi ze su mu peniaze blizsie ako herecka hrdost......no co uz..... ()

Reklama

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Na slovenske pomery celkom príjemné spracovanie romantického seriálu odohravajuceho sa vo vinárskom prostredí. Pekná kombinácia a hlavne herecké obsadenie vďaka ktorému sa dá na tento seriál aj pozrieť i ked nie som jeho fanúšik. Je zaujaimave vidieť prerod Mely Pociskovej pd dievčatka k žene a úloha jej celkom sedí. Seriál nie je nič prevratné, kde by sme mohli hovoriť o nejakej kvalite, ale mainstremovy prúd komerčných televízii diktuje v.sucasnosti takýto trend, ktorý záujme masy, ktoré si kazdy deň sadnú pred televízor, vylozia si nohy a pekne zrelaxuju. Určite aj to treba a v konečnom.dôsledku je to lepšie ako ny mali v telke bežať nejaké osuchane mexické telenovely alebo turecké.seriály. Aspoň majú diváci možnosť vidieť slovenskych hercov. V porovnaní s Panelakom, ktorý je už nudný určite vyšší level, len netreba prepisknut dobu vysielania lebo po istom.čase sa aj to zunuje. ()

RoxaNie 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdičku za Hilmerovej kabelku a Lojove sako. Ináč je tento seriál obrovským sklamaním. Keby ho skončili jednou, či dvoma sériami, ešte by bol ok, pretože o víne a rozhádaných rodinách sme tu ešte seriál nemali. Pri týchto seriáloch musia ľudia tieto seriály dopozerať len zo zo zotrvačnosti. ()

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriál nebudem hodnotiť, pretože nevidela som ani len jednu celú časť, ale videla som pár scén, ktoré by možno dokopy jednu epizódu vytvorili. (Dobre písala som, že nebudem, ale budem takéto sračky sa môžu hodnotiť aj keď som nevidela všetky epizódy, keď niečo stojí za hovno tak už tie ostatné epizódy môj názor nezmenia.)To je jedno, napriek tomu je to hovadina jak mraky. Neviem prečo všetci vychvaľujú Pociskovú, keď vôbec nevie hrať a pri každej scéne sa tvári akoby všetko číta z čítačky. Je nepresvedčivá ako ďalšia polka slovenských hercov v hocijakom slovenskom seriále. Zápletka nehorázne trápna, neoriginálna, už je ohraná. Všimla som si, že zase vznikol dáky slovenský okopčený seriál s touto istou zápletkou. Dve rodiny, dvaja zaľúbenci a rodiny sa navzájom neznášajú. Bože! Tak sa všetci povraždite hneď v prvej epizóde a bude svätý pokoj. Tieto slovenské kktiny ma fakt neprestávajú presviedčať o tom, že my nevieme vyprodukovať ani jeden poriadny seriál, ktorý by bol originálny a nebol prebratý alebo okopčený od tých napr. z Ameriky. Dvíha sa mi žalúdok, už len pri zvučke seriálu, podobný efekt ako pri Tisíc a jedna noc, s tým rozdielom, že toto je trápna slovenská zvučka a samozrejme, že od Pociskovej, ktorú teraz budeme všade pchať napriek tomu, že žiaden talent na hranie nemá. Naše slovenské seriály stoja za hovno, a nechápem prečo stále vznikajú nové. Aha jasné, lebo vždy sa nájde veľa púč bez zmyslu, ktorý by vedel oddeliť pičovinu od dobrého seriálu. Proste hrozní Hroznerovci a spol. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Namiesto vína pili herci v seriáli cviklovú šťavu. (tommy187)
  • Najstaršou účastníčkou nakrúcania bola Eva Rysová, ktorá v roku 2013 oslávila 81 rokov a v seriáli hrala ironickú Annu Roznerovú. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama