Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (440)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Síce nič moc extra, ale aspoň námetovo ako tak originálne. Pekný príklad ako dnes moderné technológie dokážu nedopatrením skomplikovať život, ak sa náhodou samé od seba zdieľa niečo také intímne ako v tomto prípade. Cameron Diaz a Jason Segel sú síce skvelí herci, ale musia sa samozrejme ocitnúť aj v kvalitnom filme, aby dokázali naplno zaujať, čo ale nebol tento prípad. V Sex Tape sa však predviedli v dosť odvážnych scénach, takže to bolo veru dosť zaujímavé aspoň z tohto pohľadu. Ale film ako celok bol dosť slabý, a ani zopár dobrých a vtipných scénok mu už nepomohlo, aby to celé nepôsobilo ako slabší priemer. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Ať to vezmu z jakékoliv strany, tak mě to zklamalo! Nápad super, ale provedení, opravdu špatné. Měla to být crazy bláznivá komedie, jak se ústřední dvojice snaží za každou cenu dostat zpět svoji Sex Tape a díky tomu zažijí neuvěřitelně ztřeštěné situace, ale to se stalo pouze v haciendě šéfa Cameron Diaz, když si dala lajnu koksu, zatímco Segel bojoval na život a na smrt se psem. Ale to bylo tak celé. Jinak je to dosti nudné a nezáživné. Musím zatleskat těm, co dělají trailery, protože ten mě na tento film velmi navnadil, ale skutek utek a Sex Tape je podprůměrnou záležitostí. A Jason Segel mi zrovna nebyl moc sympatický... ()

Reklama

javak810i 

všetky recenzie používateľa

Jako nemravná reklama na Apple produkty a YouPorn funguje Sex Tape celkem dobře, ale jako filmová komedie už moc ne. Stupidní scénář by se dal přežít, kdyby se alespoň bylo čemu smát. Bohužel většina vtipů je trapnějších než sáňky v létě a ty ostatní jsou sušší než povislá kůže Cameron Diaz. Jako asi chápu, oč autorům toho snímku šlo, ale překvapuje mě, že si řekli "tohle je dobrý nápad, takhle to uděláme". Body ode mě ale mají za nápad s iCloudem, který v kontextu nedávných Fappeningů nabírá nový rozměr :D. 2* ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Oh, zlato, náš sex je tak nudný. Pojď, natočíme se na kameru. Ehm, tak jo. Takhle to začlo a skončilo to rádobyveselou americkou pátračkou o tom, kdo všechno ty dva rozpustilý naháče viděl. Já jsem ráda, že jsem z pásky samotné viděla jen kousek, přestože celý film Sex Tape směřuje k tomu, jak rozputile veselá ta páska je. K nejlepším scénám pak patří rozhodně ty, ve kterých vystupuje ten roztomilý chlupáč (a tím nemyslím Jasona Segela). Film jsem dokoukala snad napotřetí, takže víc jak dvě tomu nedám a Cameron Diaz by měla vzít roli v nějakém artu, protože na tyhle blbiny je už stará. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)

Reklama

Reklama