Reklama

Reklama

Ambiciózna televízna reportérka Meghan Milesová túži pracovať ako moderátorka spravodajstva, ale pohovor na vysnenú prácu jej nevyjde a televízia si vyberie iného kandidáta. Keď ju večer bez slova opustí aj jej priateľ, rozhodne sa vyraziť do mesta za zábavou a zabudnúť na všetky starosti. Celú noc prehýri s neznámym atraktívnym mužom. Na svoje veľké prekvapenie sa Meg ráno prebudí v cudzom byte a v neznámej štvrti Los Angeles. Zrazu dostane správu od svojho agenta, že prácu v prestížnej televíznej stanici predsa len získala, musí sa však ešte raz dostaviť na pohovor. Ako sa však vymotá z nebezpečnej lokality na okraji Los Angeles bez auta, preukazu totožnosti a peňazí, ktoré v noci stratila, ba dokonca aj bez mobilu, ktorý si zabudla v cudzom byte? V strašnom strese uviazne v uličke drogových dílerov a prostitútok. Akoby to nestačilo, v pätách má políciu. A za osem hodín ju na druhom konci veľkomesta čaká najzásadnejší pohovor jej kariéry, ktorý jej môže splniť životný sen - stať sa moderátorkou spravodajstva prestížnej televíznej stanice! (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 2

Recenzie (168)

Patw 

všetky recenzie používateľa

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

Helgard 

všetky recenzie používateľa

Jen velmi málo kdy se mi stane, abych po shlédnutí filmu litoval času stráveného u projektoru...faktem je jedno - filmy si totiž vybírám sám...Tentokrát jsem si nechal od někoho, kdo mne nemá rád poradit a skutečně jsem toužebně očekával titulky. Ubožejší a méně reálnou pseudo-komedii jsem už dlouho neviděl. Mohu-li doporučit, vůbec neztrácejte čas sledováním tak laciného nesmyslu. ()

Reklama

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Ty seš ta moje kráva z televize ? Jo, jojo, já jsem ta kráva z televize :-) prosím, potřebuji pomoc... Jo to já teď taky, takhle jsem se nevytlemil už asi deset let. Na první pohled se mi zdálo, že to bude dementní píčovina o blbý blonďatý krávě, a během několika minut mě to sluplo i se šlupkou. Oka mi lezly smíchy ušima, a navíc velmi oceňuji poučný průlet typickým americkým městem. Za mě rozhodně prima taškařice, pro velmi pozdní odpoledne. ()

elanista1 

všetky recenzie používateľa

Ako čert krížu sa vyhýbam nevkusným americkým komédiám, ale tentokrát som sa nechal zlákať. Musím povedať, že som nešiel pozerať komédiu, ale šiel som sa pozerať v prvom rade na Elizabeth Banks. Úprimne som nečakal, že dám viac ako 40%, preto som náramne spokojný, že môžem s čistým svedomím hodiť až 60%. Je to pohodová komédia, s nápadom trocha pritiahnutým za vlasy, ale aj napriek logickým nedostatkom som sa bavil až nadmieru dobre. Prakticky za to môže len samotná Elizabeth Banks a pravdepodobne len vďaka nej som bol neustále zaujatý a nenudil som sa ani chvíľu. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Elizabeth Banks na spapanie. Sledovať jej dokonalé nohy vytŕčajúce z priliehavých žltých šiat ukazujúcich každú dokonalú krivku jej tela bolo jedinou vecou, vďaka ktorej som film dopozeral. Veľké plus je v tom, že aj napriek blbučkej zápletke film nenudí. Na druhú stranu je tak strašne priehľadný, že vám z neho zostane pachuť strateného času. Vedľajšie postavy nevyužité až hrôza. Hlavne v prípade Gillian Jacobs a tej jej kamošky je to škoda. Keby sa ešte tie promenádovali v krásnych šatách bol by som šťastný. No a potom tu je perfektný štek Bill Burra – želal by som mu šťavnatejšie komédie, ale jeho účasť ma potešila. Nebyť znova raz debilného konca, akým sú podobné žánrové rýchlokvašky povestné bolo by to za tri s tým, že som netrpel. Takto je to podpriemerná komédia, čo neurazí, ale ktorá postrádala originálnosť od prvej vety. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama