Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ja osobne by som to vôbec nevidel tak tragicky. Áno, hlavný herec nesiaha Macaluayovi Culkinovi herectvom a charizmou ani po členky a Harry s Marvom sú tiež nenahraditeľní, ALE-stále je to podľa môjho názoru vcelku fajn rodinná komédia, s veľa dobre vymyslenými, zaujímavými a vtipnými pascami, mladou Scarlett Johansson a pár osviežujúcimi nápadmi(autíčko na diaľkové ovládanie, papagáj). Raja Gosnell, ktorý sa na prvých dvoch dieloch podieľal ako strihač si natočil vlastnú lacnejšiu a slabšiu verziu Home Alone, ktorá ma ale na rozdiel od 4ky,5ky a remaku z 2021 nijako neurazila. 3* a štvrtá subjektívne navrch-film v čiernej farbe a v rebríčku top najhorších filmov skrátka vyzerá inak... ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

viac zloduchov = viac zabavy... aspon tak to malo byt, ale gosnell nie je chris columbus a alex linz ma na kilometre daleko od charizmy culkina. ako v pripade prvych dvoch filmov scenar opat obstaral john hughes, ale na prve dva filmy sa trojka nechyta ani z daleka, potesi len mlada scarlett ale to je asi tak vsetko... ()

Reklama

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Zase taka absolutna katastrofa to nie je. Nepôsobi to nijak amatersky a dost som uvazoval aspon nad jednou hviezdickou, pretoze vsetky tie utrapy, ktore zloduchovia zazivaju su vynaliezave a po kaskaderskej stranke znova pôsobive. Ale nakoniec davam odpad, lebo na prvom mieste to ma byt komedia, ale pritom to vôbec nie je zabavne. Co z toho, ze kaskader fakt drsne niekam spadne, ked pritom nepredvedie nejaku komicku grimasu? Hlavnu pricinu vidim v mizernom kastingu. Na strane zloduchov nie je jediny komik a clenovia rodiny na cele s ustrednym malym hrdinom su absolutne nevyrazni. Dokonca aj mladucka Scarlett Johansson za nic nestoji. Filmu chyba ta nadherna rodinna atmosfera predoslych dielov a vlastne tu necitit ani Vianocnu atmosferu, co je dost divne. Cely cas to je strasne nezazivne. Pritom to napisal rovnaky scenarista ako predosle pecky. Holt v tej dobe uz bol za zenitom a pisal same sracky. Vysledkom je nudny a zbytocny film, ktory parazituje na mene slavnych predchodcov ale ani kvalitou a ani stylom s nimi nema nic spolocne. 1/10. ()

salahadin odpad!

všetky recenzie používateľa

Zajímavé...v žebříčku nejhorších filmů se objevují filmy s číslovkou 2 nebo 3. To snad hovoří za vše ne? V tomto případě je postup stejný...jednička je hit režírovaný dobrým režisérem, dvojku a trojku vezmou většinou nezkušení poloamatéři a totálně ji zmrší. Z prvotiny Raje Gosnella se stala skutečně ukázková mršina. ()

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Ať už si dají filmaři s filmem Sám doma pokoj. Copak by nestačily filmy dva? To musí točit další a další? Tenhle film mě možná jednou pobavil, když jsem byla malá, ale dneska se na to dívám jinak. Nereálné, nápady ohrané a triky Hollywoodu s nasazením malých dětí do filmu, k tomu přimíchání zábavy a blížící se katastrofy s tak nereálným dějem a hraní na city, to na mě fakt neplatí. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama