Reklama

Reklama

Mariňák 2

  • Česko Mariňák 2: Bitevní pole (viac)
Trailer

Vojnou zocelený desiatnik Chris Merrimette (Josh Kelly) sa stane veliteľom americkej jednotky, ktorej úlohou je zásobovať odľahlú základňu v Afganistane ležiacu na hranici územia ovládaného Talibanom. Počas cesty naprieč nepriateľskou provinciou Hilmand jednotku zastaví americké námorníctvo a poverí ju novou misiou medzinárodného významu. Musí ochrániť život afganskej ženy, ktorá sa preslávila svojím odporom k Talibanu, a pomôcť jej na úteku z krajiny. Malá jednotka bez pozemnej a leteckej podpory, len s pomocou vlastnej palebnej sily a odvahy, sa musí prebiť nebezpečnou vojnovou zónou a doviesť odvážnu hrdinku do bezpečia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (81)

petikacka 

všetky recenzie používateľa

No nemuselo to dopadnout špatně, kdyby...kdyby byly v řiti ryby nebyly by v rybníce...kdyby to mělo trochu smysluplný děj...kdyby se ti amíci přestali rochnit v "lásce k vlasti", když je všem už dávno jasné o co jim od začátku šlo...no prostě samé kdyby...Pár scén bylo ovšem dobrých takže díky nim a mé lásce k válečným filmům jsem hooodně smířlivá. Za mě 70% ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Film by lepšie pasoval napríklad do série ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU, ale ak si odmyslíme názov odkazujúci na skvelého protivojnového MARIŇÁKA, je tento film fajn. Klasický béčkový vojnový (či skôr akčný) film z Afganistanu. Stál sa niečo zaujímavé deje, k postavám si pomerne rýchlo vytvoríte vzťah, akčné sekvencie majú hlavu aj pätu. Finálna snaha o hĺbku je trochu kostrbatá, ale film je lepší ako ZA NPRIATEĽSKOU LÍNOU 2, SNIPER 2, SNIPER 3 a takmer rovnako dobrý ako STEAL TEAM 8: ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU... ()

Reklama

bloodcountes 

všetky recenzie používateľa

Pěkné akce, dobře natočené. Standardní přehlídka typizovaných postav (no dobře, lesba zase tak častá není) a nadlidského hrdinství a dokonalosti amerických vojáků (překvapivě ale i dost mrtvol). A neskutečně hovadský řeči kolem války a proč se vede a mě už s tím vymejváním mozků američani mrtě serete a za tu vaši sluníčkovou propagandu dolů dvě hvězdy. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pokračování filmu, který pokračování ani nepotřeboval, navíc určitě ne v tomhle provedení. Tohle je akční film, který se snaží tvářit jako něco, co má i hlubokou myšlenku, která je spojena s válkou, ale tu nakonec nenajdete. Prostě jenom snímek, který je trochu akční, trochu se zde střílí a trochu vás může na pár desítek minut zabavit. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Malý tím mariňákov je na rutinnej misii, len aby zistili, že musia chrániť dôležitu miestnu ženskú, ktorá cestuje naprieč pravdepodobne jednou z najnebezpečnejších oblasti na svete. Zrátané a podčiarknuté: ak mate radi vojnové filmy, pravdepodobne si ho vychutnáte. Akurát ma polovičný rozpočet a je na ňom vidieť, že putoval rovno na DVD. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá. (Topper.H)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama