Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný Cabin Fever (2002) od Eliho Rotha je mojím guilty pleasure a tak som si povedal, že dám šancu aj tejto novšej verzii. Námet sa mi páčil vtedy a lákavý pre mňa zostal dodnes. Partia ľudí na chatke, žiaden vrah, len nebezpečná kožná choroba a postupné nakazovanie sa. Super! Problém však je, že toto sme už videli. Polovica snímku je doslovne skopírovanou prácou Eliho Rotha a tá druhá za moc nestojí. Hviezda za námet, hviezda za skvelé prostredie. Mínus hviezda za nelogické chovanie postáv, mínus za kopírovanie, mínus za slabé herecké obsadenie. Výsledne - 2*. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Když něco dělám znovu, předpokládám, že je tomu tak proto, že to chci udělat zajímavěji, nebo lépe. Prostě jinak. Tudíž mi absolutně uniká pointa, proč někdo utrácel prachy zato, aby natočil doslovný remake nepříliš starého filmu, ke všemu vzniknuvšího ve stejné zemi. Jediné, co je tu oproti původní verzi navíc, je žánr komedie v popisku, ale nechte si zdát, pokud jste původní verzi filmu viděli, dostanete naprosté totéž, jen přebalené. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tenhle remake sice patří k těm nejzbytečnějším, ale na druhou stranu původní verzi jsem úspěšně zapomněl pár hodin po závěrečných titulcích, takže mě ta zbytečnost tolik nebila do očí. Technicky dobře zvládnuté, slušná muzika, postavy, jakkoliv dementní, nebyly nesympatické a našlo se i pár chuťovek či trocha sexu v podání šmrncovní brunety. Nic, co bych si večer pamatoval, ale jednou se to dalo. 50% ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

„Cabin Fever“ z roku 2016 je naprosto zbytečný film, který ukazuje, že Američané v hororu nemají vkus a podle všeho jim krutě docházejí nápady, když se rozhodnou remakovat něco takového. Ale Spider-Man by mohl mluvit. „Cabin Fever“ je směšný film, absolutně ničím nezaujme a hlavně ani nechce přijít s něčím novým, čímž by se od originálu alespoň trochu odlišil. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Ťažko nepodarený remake (či snad reboot) môjho obľúbeného hororu mňa presvedčil, že pôvodná verzia z roku 2002 časom zraje ako víno a o to viacej si jej vážim. V tejto novej verzii je zlé úplne všetko. Od (ne)hereckého obsadenia cez nulovú atmosféru až po vykrádanie pôvodnej vezie, kedy tu znejú rovnaké dialógy, aké zneli aj v originále. Jediný pozitívny bod celého filmu je vydarený soundtrack, ale ako sa hovorí, jedna lastovička jar nerobí. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama