Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem nebyl zastánce remaků a nikdy asi ani nebudu! Ano, sem tam se najde nějaký vydařený kousek, ale to neznamená, že se bude restartovat kdejaký škvár, který se najde pod drnem Hollywoodu! Konkrétně u tohoto snímku jsem restart vůbec nepobral? Pokud je někdo chytřejší, žádám o vysvětlení. Takže režiséra i studio, které se pod tím podepsalo silně odsuzuji a film zavrhuji (co se týká do série!). Samotný snímek jede v těch samých kolejích jako Rothův CF 2002, takže nic inovativního opravdu nehledejte! Jediné plus je vtipná hláška palačinky na začátků a hodného pejsánka na konci snímku. Tím můj výčet k negativismu filmu. Pokud na druhou stranu někdo neviděl původní snímek, tak si vřele zaplave v kalůžích páchnoucí krve... 40% ()

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Do prdele to nemohli zůstat jen u natáčení dalších dílů? Ne! Museli se srát do remaku a snažit se předčít originál před 14 lety, ani v nejmenším se jim to nepovedlo. To dementní chování postav mě zvedalo pořádně ze židle. Jediný, co jim šlo zacházet trochu s umělým podpalovačem a to si museli ještě přečíst návod, jak se stát lesním pyromanem. V nejbližší době si musím pustit originál, abych na tenhle paskvil zapomněl! Dávám 20% ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

To, že sa Rothova prvotina dočká remaku už po 13 rokoch čakal možno málokto. Nejde však až tak veľmi o zbytočný pokus znovu ukazovať už videné ( v dnešnej dobe je to v móde ) a ponúka ( hlavne v druhej polovici ) pomerne silné scény ( hlavne pre nehororových konzumentov ) a dobrú technickú stránku. Nieje to povinnosť, ale odporučiť môžem. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

V zásade vo veľkej miere podobné s verziou z r. 2002, hlavne po obsahovej stránke. Jediné čo je v tomto prípade lepšie je vizuálna stránka a trochu sympatickejší herci. Masakrík to však bol pekný, treba uznať. Škoda, že príbeh toho neponúkne viac ohľadom tajomného supermäsožravého vírusu, hodilo by sa mi tam nejaké historické podhubie a pár slov o tom, čo to je vlastne zač. Takto si vlastne divák musí dať nekonzistentne dokopy tento snímok s Patient Zero (2014). Lepší priemer. 65/100 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Filmu musí dať vyššie hodnotenie každý človek, ktorého inteligencia prevyšuje moravskosliezsky či ostravský odpad, ktorý za svoj B-komplex evidentne vďačí tomu, že sa v detstve takmer utopil vo svätenej vode, kedže jeho retardovaní rodičia už pri narodení pochopili, že to, čo vrhli na tento svet je urážkou toho, čomu sa v živočíšnej ríši hovorí ľudská rasa. Človek sa však nad úrovňou čsfd tak akosi prestane časom zamýšľať a skôr uvažuje nad jej zmyslom. Každý normálny divák, ktorý trochu tvorbu Eliho Rotha pozná pochopí, čo bolo jeho úmyslom a prečo má svojich priaznivcov. A nestrannému divákovi sa dostane klasickej béčkovej hororovej komédie, pri ktorej zrelaxuje od pracovných povinností a nebude ako ostravský šampión iba vyciciavať štátny rozpočet poberaním sociálnych dávok. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama