Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Poľsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia (Ingrid García Jonsson) zarezervuje byt v starom paneláku, aby tu oslávila narodeniny svojho priateľa a prichystala mu malú oslavu. Ich plány na romantický večer však prekazí trio nájomných vrahov, ktoré si sem prišlo urobiť svoju prácu. Z oboch sa tak stanú neplánované terče pre zabijakov. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (60)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mladý párik sa ocitne v zlom čase na zlom mieste a cestu im skríži skupinka maskovaných idiotov, takže sa začína hra na mačku a myš. A keď to už vyzerá celkom nádejne, to najhoršie ešte len príde - veľký šéf, ktorého zlikvidovať je mimo ľudských síl... ale horda svalov nemusí vždy znamenať hordu inteligencie, že... Spočiatku ma to veľmi nebavilo, ku koncu sa to už zlepšilo, pribudla aj brutalitka a sympatická (a pekná) hlavná hrdinka, ktorej divák musí držať palce, ma donútila tento kúsok bez problémov dopozerať - napriek tomu sa nejedná o horor, na ktorý budem dlho spomínať (debilné chovanie postáv a klišé je už v týchto home-invasion pomaly tradíciou). ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V nesprávnu dobu na nesprávnom mieste sa ocitá mladá realitná makléra spolu s priateľom, ktorí sa v jednej zo starších budov nečakane stávajú svedkom vraždy posledného nájomníka. Z vytúženého romantického večera sa tak stáva súboj na život a na smrť s trojicou bezcitných vrahov. Prečo sa ja len "cítim urazený" keď sledujem film, kde inteligencia postáv nedosahuje ani len úroveň ľudí s IQ 70, ktorí si ho zápisom do zdravotnej karty plnohodnotne zaslúžili. Čiastočná chvála aspoň za poslednú pol hodinku, inak by moje hodnotenie "zamávalo" s nejedným užívateľom milujúcim horor žáner. Tento z džungle do paneláku presunutý "Eden Lake" padne k hodnoteniu 50% skôr ako 100 krát povieš: "strč prst skrz krk" - 50%. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

I přes krátkou stopáž, jsem se tak nějak po té nudnější polovině (vánoční úvod, ale příjemně navnadil) cítil zklamaný. No naštěstí po té amatérské partičce, přišel na scénu pravý čistič, který se fakt s ničím nesral a teprve s ním nastalo to pořádné dusno v baráku. Dojde na pár pěkných Gore scén, hlavní dvojice byla celkem sympatická a finále hezky ujetý, přímo pod kanálem z rušné ulice, fightík mezi blondýnou ve spodním prádle a nabušeným řezníkem. Ale přijde mi, že takových Hororů, jako je Sweet Home, jsem už viděl mraky a více jak na tři * to tady asi nevidím. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Prokleti letošních hororů pokračuje. Od Sweet Home jsem čekal hodně, patřil mezi desítku očekávaných hororů roku a nakonec je to pouze další průměrný,sterilní Home Invasion jako stovky jiných- IMDB Hodnocení 4,7 také nesdílí příliš velká nadšení. Mínusem je dlouhý rozběh, kde i při krásné stopáži 80 minut se 40 minut neděje absolutně nic, poté přichází na scénu Čistič, který si jako jediný zaslouží chválu, ale opět nebyl plně využit. Gore velmi málo, většinou to kazí špatný a rychlý střih, tma anebo klasický out of shot, takže po téhle stránce také neuspokojivé. Napětí a atmosféra v závěrečné třetině jakžtakž funguje, ale po bolestivé první půlce jevíte zkrátka nezájem. Hurá na Summer Camp, který sakra musí být za plnéj kotel! Story 3/10, Atmosféra 5/10, Gore 4/10, Vizuál 6/10, Akce 4/10, Zábavnost 5/10.55% ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama