Reklama

Reklama

Deväť životov pána Fúzika

  • Česko Já, kocour (viac)
Trailer 1

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratne úspešný, závratne bohatý a blbec. V snahe postaviť najvyšší mrakodrap na severnej pologuli, je samoľúby miliardár pripravený obetovať čokoľvek. Aj lásku svojej rodiny. Tomov pracovný život ho odcudzil od jeho rodiny. Neváži si oddanú manželku Laru (Jennifer Garner), zanedbáva dospelého syna Davida a ignoruje prosby dcéry Rebeccy o jeho pozornosť. Tá má k 11. narodeninám jediné prianie: chce mačku. Tom sa náhodne ocitne v obchode so zvieratami podivného Felixa Perkinsa (Christopher Walken). Svojrázny majiteľ presne vie, čo Tom potrebuje: veľkého kocúra menom pán Fúzik.
Cestou na dcérinu párty má Tom fatálnu nehodu. Po prebudení zisťuje, že zatiaľ čo jeho telo leží v kóme v nemocnici, jeho myseľ sa ocitá v tele kocúra. Tajomný pán Perkins mu dáva jasné ultimátum: má týždeň na to, aby svojej rodine dokázal, že ju miluje a záleží mu na nich. Inak navždy zostane chlpatým kocúrom. A tak prvýkrát nemá Tom život vo svojich rukách, ale v chlpatých labkách a jeho osud doslova visí na pazúroch. (Magic Box)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (135)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že ten film mohol asi vypáliť ešte oveľa horšie... no aj tak to nie je žiadna sláva. "Nine Lives" je podľa mňa proste hlúpa komédia s hlúpymi postavami a absolútne desnými efektami, ktoré asi neberie nikto. Sem tam som sa zasmial, no podľa mňa je aj príbeh postavený na hlavu a ambícia Toma Branda mať najvyšší mrakodrap je skutočne divná. Neviem čo by som povedal ako pozitívum okrem faktu, že som sa zopár rázy zasmial. Herci nie sú zlí, ale ich výkony pôsobia ako keby sme sa pozerali na film a nedávajú tomu moc ducha. Režijne je to podľa mňa veľká bieda a neviem na filme nájsť nič inovatívne alebo neobohraté a staré. Neviem čo by na tom ktokoľvek nejako výrazne pochválil. Už v začiatku som mal pocit, že hlava Kevina Spaceyho bola veľmi zle prilepená na niekoho telo. Celý film popravde vyzerá nejako divne. Súboj o kľúče pobavil a aj snaha Toma komunikovať nie je najhoršia. Takže dám filmu toto. Dokázal som to dopozerať bez toho, aby som sa nejako výrazne vytočil, no často som mal pocit, že niektoré scénky sú veľmi veľmi divné. Zvážte si to, ale osobne by som asi doporučoval pozrieť si niečo iné. Hodnotenie: D+ ()

riza-do 

všetky recenzie používateľa

Je to klišovité, přímočaré, digitální, neherecké, ale je to prostě super zábava pro každého milovníka chlupáčů s vytříbeným charakterem! Takový ten nenáročný nedělní film na dobrou náladu, který je hned po 'Simon's cat' a Garfieldovi jasná trojka! vůbec se nenechte zmást hodnocením sucharů tady na ČSFD, proti kterým dávám hvězdičku navíc ;) ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Úplná ptákovina to není, například různé záběry kamery působí poměrně velkolepě, hlavně když se otáčí kolem komplet renderovaného mrakodrapu. Kočka v pohybu už vypadá o něco hůře, ale občas je to vtipné, Kevin Spacey zachraňuje co může a Robbie Amell překvapivě také není k zahození. Nečekal jsem nic extra, proto zklamán rozhodně nejsem, ale lépe může být vždy...6/10 ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som nejakú hroznú zlátaninu, no nebolo to až tak zlé. Film samozrejme kopíruje osvedčenú šablónu o tom, ako nakoniec hlavný hrdina cez nejaký scifi alebo fantasy rozprávkový motív príde na to, čo je v živote najdôležitejšie - rodina. To sme už videli napr. v Živote na diaľkové ovládanie s Adamom Sandlerom. Dobre sa však na to pozeralo a Ch. Walkena v póze tajomného obchodníka, ktorý ponúka zázračný tovar mám celkom rád. Bavil som sa hlavne na prvej polovici, kde sa pán Tom Brand ešte len zoznamoval a vyrovnával s mačacím životom. Potom síce zábava trocha upadla, no to už moc nevadilo, pretože to bolo krátke a snímok ubehol ako voda. Lepší priemer, na oddych ako stvorené. 65/100 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Žiadne zázraky som od toho nečakal, a tak som sa nechal prekvapiť. Musím uznať, že čo sa týka námetu a scenáru, tak to bolo na dosť dobrej úrovni, rovnako aj celá pointa filmu. Akurát po dejovej stránke to až taká sláva nebola a myslím, že potenciál tohto námetu zostal nevyužitý. Raz za čas tu bola v podaní "kočičáka" aj dobrá hláška, ale mohlo byť veru aj viac. Myslím však, že tento film ocení každý milovník mačiek (ku ktorým patrím aj ja). Jennifer Garner absolútne nevýrazná, a napokon ju dokonalo zatienila mladučká Malina Weissman v úlohe dcéry Rebeccy. ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Barry Sonnenfeld, který má na kočky silnou alergii, striktně požadoval, aby jeho kočičí hvězdy byly plemeno Sibiřská kočka (toto plemeno je hypoalergenní). (Zdroj: Bioscop)

Reklama

Reklama