Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy Kelsonová (Sandra Bullock) je právnička a environmentálna aktivistka z New Yorku. Čas trávi poskytovaním právneho poradenstva na jednej z mestských kliník a organizovaním protestov proti ničeniu miestnych pamiatok. George Wade (Hugh Grant) je nezrelý, záletnícky realitný agent a boháč, ktorý sa pri práci rád spolieha na druhých. Pri náhodnom stretnutí ponúkne George Lucy pozíciu svojej osobnej právnej poradkyne - a zároveň jej sľúbi, že ak bude preňho pracovať, komunitné centrum, ktoré plánuje zbúrať, nezbúra. Ibaže... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

necisty 

všetky recenzie používateľa

Špatné je, když si dva dobří herci vyberou film, kterému ani jejich um nepomůže. Je to naprosto obyčejná romantická komedie bez špetky originality. Vzhledem na typickou stopáž a chtíči po odpočinkovém filmu si to průměr udrží, ale vidět to prostě nepotřebujete. ... Po rozvodu mám vždycky hlad. Kebab? ... Jé šachy. Miluji šachy. A víš co mám ještě radši? Pokémony? ... SA ()

Martin79 

všetky recenzie používateľa

Pohodová, romantická komedie, která si na nic nehraje a těží především z kombinace dvou hlavních představitelů tedy Sandry Bullock a Hugh Granta. Těm dvěma to spolu opravdu moc sluší. Celou dobu jsem uvažoval, že dám tři *, ale za ten konec, ve kterém bylo poměrně dost příjemných emocí, lehce přitlačím. ()

Reklama

majklfly 

všetky recenzie používateľa

Od filmu About a boy nemůžu Hugha Granta vidět. Ten samý úsměv, pohled, gesta neustále se točící dokola a opět v postavě bohatémo majtele hotelu. Takže k celému filmu, pro změnu nudná americká komedie, kterou snad jen trošku zpříjemňuje Sandra Bullock. Má nepochybně velký talent a doufám, že Slečna drsňák se nestane její životní roli.... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Prečo ti to vždy pripadá také zábavné?" - "Ťažko povedať.“ Z tohto filmu nemusíte vidieť veľa, aby ste pochopili, že máte čo dočinenia s priemernosťou, ktorá sa ani nesnaží byť čímsi viac. Ako Hugh Grant (AKO NA VEC), tak snáď i Sandra Bullocková (NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ), majú sem tam šťastie na dobré úlohy, ale tentokrát im to napriek hŕstke zábavných scénok príliš nevyšlo. Klasický príklad filmu s vtipným a šarmantným trailerom, ale nie je to ani taký podpriemer, ako niektoré iné filmy, v ktorých Sandra Bullocková hrala. ()

tala 

všetky recenzie používateľa

Zlá, zlá, zlá, veľmi zlá ústredná dvojica...ale inak priemerná romanticka komédia. No možno trošku podpriemerná, ale niektoré vtípky ju zachránili, takže tak dve, s prižmúreným okom možno tri hviezdy sú ok. Ale odpustiť, že medzi hlavnými postavami to neiskrí a skôr pôsobia ako súrodenci sa jednoducho pri tomto type filmov nedá. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)
  • Budova, kterou se postava Sandry Bullock a jejích dvou společníků na začátku filmu snažila zachránit, byla kdysi divadlem a nyní je kostelem, který se nachází na 175 St. a Broadway v NYC. Budova byla také použita k natáčení scény indického paláce ve filmu Guru (2002). (veronikajel)

Reklama

Reklama