Reklama

Reklama

Musíme zabiť Gunthera

  • Česko Zabít Gunthera (viac)
Trailer 1

V komédii, ktorá sa odohráva vo svete nájomných vrahov, si niekoľko mladých, neskúsených zabijakov najme štáb dokumentaristov, aby získali nezvratný dôkaz, že práve oni zabili najväčšieho z neslávne známych zločincov všetkých čias - Gunthera (Arnold Schwarzenegger). Lenže Gunther o ich pláne vie a je odhodlaný urobiť im zo životov peklo. Začínajú sa preteky s časom, v ktorých sa z lovcov rýchlo stáva štvaná zver... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (182)

tron 

všetky recenzie používateľa

Arnoldovi Schwarzenggerovi v podstate už ani nič iné neostáva, iba hrať v podobných trafených, relatívne nízkorozpočtových, čudných alebo recesistických snímkach, ktoré nemajú šancu osloviť masy (Maggie, Aftermath). Pokiaľ sa ho neujme vizionársky maniak formátu Camerona, McTiernana, Verhoevena alebo Johna Miliusa, tak vo filmoch, ako je Killing Gunther, bude hrať už do smrti. Je to zvláštne, keď uvážime, že v 80. a sčasti aj v 90. rokoch patril k najmonumentálnejším megahviezdam Hollywoodu. Tak ale čo, všetci starneme a musíme sa s tým nejako vyrovnať. Killing Gunther je neveľmi zábavná vec, ktorá dopláca predovšetkým na matný kasting a nudný scenár, vychádzajúci z dobrého sitkomového námetu. Schwarzenegger sa objaví až na konci, čo je dosť veľký podvod. Občas to má slušný vtip (Arnie zamaskovaný ako sexi barmanka), ale dali by sa zrátať na prstoch jednej ruky (elegantný Aziat, hádžuci po obetiach hadí jed). Myslím (obávam sa), že pokazené zábery z nakrúcania by boli vtipnejšie, než celý tento nešťastný, hoci snaživý, nepodarok. ()

Paldiny odpad!

všetky recenzie používateľa

Najhoršia vec akú som s Arnoldom videl. Je tu všetko to, čo vo filmoch najviac nenávidím, tona scén, pri ktorých sa cítim trápne, ktoré neplynú z deja, v ktorom nie je zmienka po scenári. Čoho tu je hodne, tak na kilometre prekročených hraníc súdnosti, lacné triky, hromada nesympatických, do kamery sa prihovárajúcich, nehercov. Po deväťdesiat minútovom utrpení ma preto zaujímali už len dve veci. Prvá, ako sa k filmu dostal Švarcík a druhá ako sa k nemu dostala Robin Šerbatská. Prvá otázka zostáva nezodpovedaná, zakiaľ čo na tú druhú dáva odpoveď filmografia režiséra a predstaviteľa hlavnej role. Ten totiž v HIMYM stvárnil vedľajšiu postavu menom Gary Blauman, čo má za následok, že chuderku Robin poznal a akýmisi zázračnými metódami, plačom, alebo argumentom, že sa stretne s Terminátorom uprosil, aby sa jeho amatérskeho pseudo-dokumentárneho projektu zúčastnila. Bože, ale ako sa k tomu dostal Arnie, to mi hlava neberie. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()

Sygauras 

všetky recenzie používateľa

Kdby měl Arnol trochu důstojnosti a uměl poznat okamžik kdy už je to přes čáru, bylo by na světě o pár trapných filmů méně. Měl by sám uznat že jeho kariéra je prostě u konce a nemá cenu se vnucovat divákům aby se na něj nezapomělo. Tento film je tak špatný že i Dvojčata jsou oproti tomu kvalitní snímek. Myslím že jsem se zasmála jen jednou a to u scénky která je už v traileru, takže nevím jestli se to nějak má počítat. Asi ne. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Slabé hodnotenie filmu trochu klame číslami, ale vo výsledku asi musíme súhlasiť. Ono totiž námet nebol vôbec zlý a popravde sa Arnoldovi nečudujem, že do toho šiel. Scenár rozhodne nebol najhorší a na papieri to určite vyzeralo zaujímavo. Ako akčná komédia mohla skutočne bodovať, ale to by sa muselo do scén dostať viac vtipu, nadhľadu i scén s Arnoldom. Je vidieť, že si to Arnie užíval a je to práve on kto dvíha film z úplného dna. Partia podivných zabijákov a pošahancov vyzerá zaujímavo a vtipne, ale humor im akosi nevychádzal aj keď to divák od tých magorov čakal. Zamrzí nevyužité "ruské duo" trochu trapasom zaváňa záverečná scéna s maskami. Nebudeme sa rýpať v tom ako sa Arnie do tých masiek narval...Film si budem pamätať hlavne kvôli scéne z karaoke baru, vďaka ktorej som objavil nádhernú skladbu Criminal mind , ktorú som doteraz nepoznal. 40%. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama