Reklama

Reklama

Musíme zabiť Gunthera

  • Česko Zabít Gunthera (viac)
Trailer 1

V komédii, ktorá sa odohráva vo svete nájomných vrahov, si niekoľko mladých, neskúsených zabijakov najme štáb dokumentaristov, aby získali nezvratný dôkaz, že práve oni zabili najväčšieho z neslávne známych zločincov všetkých čias - Gunthera (Arnold Schwarzenegger). Lenže Gunther o ich pláne vie a je odhodlaný urobiť im zo životov peklo. Začínajú sa preteky s časom, v ktorých sa z lovcov rýchlo stáva štvaná zver... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (182)

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Arnoldovi Schwarzenggerovi v podstate už ani nič iné neostáva, iba hrať v podobných trafených, relatívne nízkorozpočtových, čudných alebo recesistických snímkach, ktoré nemajú šancu osloviť masy (Maggie, Aftermath). Pokiaľ sa ho neujme vizionársky maniak formátu Camerona, McTiernana, Verhoevena alebo Johna Miliusa, tak vo filmoch, ako je Killing Gunther, bude hrať už do smrti. Je to zvláštne, keď uvážime, že v 80. a sčasti aj v 90. rokoch patril k najmonumentálnejším megahviezdam Hollywoodu. Tak ale čo, všetci starneme a musíme sa s tým nejako vyrovnať. Killing Gunther je neveľmi zábavná vec, ktorá dopláca predovšetkým na matný kasting a nudný scenár, vychádzajúci z dobrého sitkomového námetu. Schwarzenegger sa objaví až na konci, čo je dosť veľký podvod. Občas to má slušný vtip (Arnie zamaskovaný ako sexi barmanka), ale dali by sa zrátať na prstoch jednej ruky (elegantný Aziat, hádžuci po obetiach hadí jed). Myslím (obávam sa), že pokazené zábery z nakrúcania by boli vtipnejšie, než celý tento nešťastný, hoci snaživý, nepodarok. ()

Reklama

Eraserhead odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejotřesnější film v jakém se Arnie objevil (ano, Herculese v New Yorku jsem viděl). Jediná úleva je, že se zjeví až po hodině filmu a fanda tak nemusí trpět tím, že by to byla primárně Arnoldova vina (i když jeho zdejší kreace je taky děs). To Taran Killam - neschopnějšího scénáristu a především režiséra těžko pohledat. ()

Georgex 

všetky recenzie používateľa

Trailer vypadal děsivě a nutno dodat, že film nezačíná nikterak lépe a chvílemi jsem přemýšlel, jestli jsem si náhodou omylem nepustil nějaký jiný amatérský film. Nakonec se to ale celkem rozjelo a vyklubala se z toho poměrně zábavná nízkorozpočtová komedie, která sice recykluje stokrát omílané vtipy, ale za tu čtvrt hodinku s Arnoldem a jeho závěrečné country sólo, jí to dokážu odpustit. Rozhodně bych zde nehovořil o nějaké degradaci jeho herecké kariéry, on byl vždycky člověk s velkým smyslem pro humor, tady to pouze opět naplno dokázal a udělal si ze sebe srandu. Docela se začínám těšit na Trojčata, která budou mít daleko větší rozpočet a mnohem lepší herecké obsazení. Moje hodnocení 45%. ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama