Reklama

Reklama

Králik Peter

  • Česko Králíček Petr (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady. (Itafilm)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (205)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ak takto vyzerajú súčasné rodinné filmy, tak to s našou spoločnosťou ide skutočne dole vodou. "Peter Rabbit" je podľa mňa nesympatický, nepríjemný film a plný moderných gagov a skladieb, ktoré mu absolútne nijako nenapomáhajú. Plus hlavný hrdina je tak neskutočne nesympatický, že ho nemôžem akosi prijať. Je jedna vec byť neposedným loptošom, no toto je skôr akýsi arogantný a na seba orientovaný idiot, ktorý všetko dokáže svojimi akciami iba pokaziť. Nemyslel som si osobne, že to bude takto zlé. Najlepšie časti filmu sú jednoznačne všetky ručne animované pasáže, ktoré máme spracované prostredníctvom obrazov. To sa mi páčilo. Ale rozmýšľam čo viac? Na pár momentkách som sa zasmial. Myslím si, že scénka, kde sa Thomas s Petrom mlátia a potom sa pred slečnou Beatrice tvária, že sú kamaráti ma celkom pobavila. Ostatné mám pocit, že ale vôbec nedáva tie správne elementy. Nie je to moc vtipné, naši dvaja protivníci mi miestami prídu absolútne šialení a okrem toho neviem či to bolo takto aj napísané v originále. Myslím si, že niečo možno, ale neverím tomu, že sme sa tam dočkali momentiek takých ako tu. A ako som už povedal, tento film si myslí, že je tak vtipný, že svoje scénky opakuje dokola a dokola, až mám pocit, že to absolútne vystihuje táto scénka od Nostalgia Critica. Opakovaný vtip nie je vtipný a mnohé tu neboli vtipné ani po prvýkrát. Takže medzi fanúšikov tohto filmu patriť nebudem. Hodnotenie: D ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Rose Byrne je mi nesympatická a Domnhalla Gleesona mám rada, takže boli chvíle, keď som jeho ľutovala, ju považovala za kravu a králiky by som najradšej nakopala do prdelí. Ale rozprávka bola milá, animácia krásna a všetko ako má byť. Hoci som to pôvodne pustila kvôli dcérke, tá je na to ešte malá a film som nakoniec pozerala ja :-) ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Som celkom sklamany. Dufal som, ze to bude ovela ciernohumornejsie, ale v podstate to je klasicka rodinna Disneyovka s moralnym ponaucenim v ktorej sa nakoniec vsetci pomeria a dobre to skonci. Prilis ma nebrala romanticka linia, kedze nemusim ani mladeho Gleesona ani Rose Byrne. Kralik Peter je vlastne regulerny zaporak. Od zaciatku robi ludskemu oponentovi napriek, ale zaroven sa to cely cas drzi v detsky nezavadnej polohe. Len obcas sa nejaky vtip vydaril natolko, aby ma rozosmial. Skoda, ze to nebolo bud ovela drsnejsie alebo aspon absurdnejsie. Takto to ostalo na pol cesty a vysledkom je tuctova jednuhubka. CZ dabing je o nicom a po par minutach a prvom absolutne nezmyselnom preklade som to prepol na SK dabing, ktory aspon dava zmysel. 5/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Toho rodinného pohodového zážitku je čas od času potřeba, kdy vypnete veškeré náročnější filmové touhy a necháte se unášet krásnou animací či nejrůznějšími přihlouplými, ale povedenými fórky. Králíček Petr mě mimo poskytnutí oddychového večera u televize hlavně navnadil na Kryštůfka Robina, stejně vyhlížející novodobou verzi světoznámé pohádky, na kterou úpěnlivě čekám již od konce srpna. Domhnall Gleeson je ode dneška řazen do mé druhé alternativní TOP desítky herců. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (15)

Reklama

Reklama