Reklama

Reklama

Debbina 8

  • Slovensko Debbina osmička (viac)
Trailer 1
USA, 2018, 110 min

Réžia:

Gary Ross

Kamera:

Eigil Bryld

Hrajú:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

5 rokov, 8 mesiacov a 12 dní…Presne tak dlho plánovala Debbie Ocean (Sandra Bullock) najväčšiu lúpež svojho života. A presne vie, čo musí spraviť – zostaviť tím z najlepších expertiek vo svojom odbore. Spolu s parťáčkou Lou Miller (Cate Blanchett) získali do svojej skupiny – šperkárku Amitu (Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Bonham Carter). Cieľ je jasný - $150 miliónov dolárov v diamantoch – presne tých, ktoré budú na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Hathaway) a tá bude stredobodom pozornosti najväčšej udalosti roka, bál MET Gala. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (370)

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zábavný spin-off /sequel Dannyho parťáků s překvapivě sympatickým obsazením, včetně dementní Heleny Bonham, která tradičně hrála svoji pošahanou roli. Má to šmrnc, pohodovou slinu, a celé to působí hrozně sympaticky. Jasně, nečekejte od toho nějakou super filmařinu, ale v rámci mezí je to ve výsledku docela zábavný film, který si na nic nehraje a účel - tedy zábavu - splní. 78% ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Odnož Dannyho parťáku,která neurazí,ale ani nenadchne.Sympatické herecké obsazení a v dnešní době feminismu a protlačování žen do hlavních rolí úplně všude je alespoň tento výběr hereček pro mě dobrý.Na rozdíl od Dannyho parťáku mi zde ale scházelo více humoru a celkově víc překvapivých a dobře vymyšlených scén.Jinak Sandra Bullock nestárne :-) .Za mě celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Volne nadväzujúci film na výborných Dannyho parťákov, len zo ženským obsadením, zo sestrou Dannyho Oceana (Clooney) a bez výborného zážitku. Herecké obsadenie potešilo a aj príbeh je vlastne celkom dobrý, ale chýbajú tomu lepšie a premakanejšie scény ako mali Dannyho parťáci. Toto je len taký slabší zlodejský odvar, ale bez vysokých očakávaní zabaví a obzvlášť obsadenie poteší. 65% - 3* ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

Chm. Asi nejvíc mě tam štvala ta Anne Hathaway, škoda, že v roli nezůstala původně obsazená (jestli jsem ty zákulisní drby správně pochopila) Jennifer Lawrence. A tedy ne že by ve mně normálně hollywoodská produkce vzbuzovala pocity důvěryhodnosti, ale tady jsem ani na chvíli nevěřila, že by to tak šlo provést či snad dokonce že je to plán chytrý. A za všechno může scénář, který působí hodně začátečnicky, všechno říká a skoro nic neukazuje, nikdy nemá navrch nad divákem a ve výsledku postrádá takový ten "smooth" pocit, který by zoufale chtěl mít. Asi jako když se při plánování heistu děvčata těší na to, že uvidí Lea, ale nakonec se před kamerou producírují jenom profesionální plastové "celebrity" typu Kardashianky. A co teprve moře balastoidních scén, jako když jedna parťačka učí druhou používat Tinder. What? Why? ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Nie, že by ma to nejak extra nudilo, dokonca ani tá silená splnená multikulti "povinnosť (bez rasizmu!!!) mi nebila až tak do očí, ale z dobrej zápletky a postupného odhaľovania, postáv a veľkej lúpeže, by sa dalo spraviť viac, ako len pohodovú, nenáročnú oddychovku na voľný večer. Na tento účel, je film viac, ako len vhodný, no vyfučí z hlavy rozhodne rýchlejšie ako Dannyho trilógia. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (21)

  • Když má Rose Weil (Helena Bonham Carter) svou přehlídku, odehrává se na letišti společnosti TWA (Trans World Airlines). O vzniku této letecké společnosti byl natočený film Letec (2004), ve kterém si zahrála hlavní ženskou roli Cate Blanchett, jenž zde ztvárnila Lou. (M__)

Súvisiace novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (viac)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Reklama

Reklama