Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá  Sue (Alisan Porterová) a jej nevlastný otec Bill (James Belushi) sa potulujú po krajine a  malými podvodmi a  krádežami  sa  snažia  prežiť. Za pomoci starého triku, keď Bill predstiera, že ho zrazilo auto, sa mu podarí z vydesenej vodičky Grey Ellisonovej (Kelly Lynchová) vymámiť večeru. Po noci strávenej v nocľahárni sa obaja tuláci znovu stretnú s Grey, ktorá tento krát Billa zrazí naozaj. Mladá žena, ktorá je krásna, úspešná a bohatá právnička, pozve Billa a jeho kučeravé dievča k sebe domov. Má pocit, že sa musí predovšetkým o Sue postarať – dá im nové šaty a donúti Billa, aby si našiel prácu. Právničkin priateľ Walker (John Getz) však dosiahne, aby sa Bill dostal do väzenia a Sue skončí v detskom domove. Walker však podcenil Greyine odhodlanie a prebúdzajúce sa city... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

tereza.s 

všetky recenzie používateľa

S odstupem času zjišťuji, že ani ta malá holka není moc roztomilá. Zkrátka další z amerických filmů bez děje a bez zápletky. Co už takových filmů bylo, všechny stejné. Já nevím, dlouhou chvíli bych si právě tímto asi nezkrátila. Postrádám v něm i jakýkoliv náznak vtipu. Ale vím, že lidé, jako například moje sestra to dokáží ocenit. Tak nevím. Mě ale už téma bezdomovců a velké lásky přijde trošičku ohrané. ()

MARLENE.DAFT 

všetky recenzie používateľa

Jako malá jsem měla na kazetách natočené filmy z televize a mezi nimi i Kudrnatou holku a ta patřila k filmům, které jsem si pouštěla častěji než ostatní. Milovala jsem začátek, plný třpytek, starých fotografií a věcí po Suenině mamince. Taky jsem byla nadšená, že existuje (tam někde v Americe) kino, kde máte brýle a vidíte věci kolem sebe. (ano ano - 3D) Teď už by pro mě Kudrnatá holka určitě neměla takové kouzlo, jako tehdy. Ale těm menším ji nemohu než jen doporučit. Měla jsem ji moc ráda. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Nebojím se dát 4 hvězdičky, jelikož je to skvělý film. Jako malá jsme ho měla strašně ráda a když jsem se na něj dnes podívala, jako bych se vrátila zpátky v čase. S tátou jsme se na něj vždycky dívali v televizi. Je to vtipné, dojemné a má to skvělý příběh. Scéna s punčochami je pro mě nejvtipnější, hodně jsem se zasmála a na konci jsem zase naopak hodně brečela. Krásný film. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Vždy mám slabost pro filmy, které mi připomínají dětství. A tak, když si je pustím teď, nedokážu hodnotit herecké výkony a scénář. S jiskřičkama v očích si zavzpomínám i u Kudrnaté holky, která jezdila po koberci a kňučela, že ty punčocháče taaak strááášněě svěěědíííí. Její kudrliny miluji od chvíle, kdy jsem ji viděla poprvé. Proto 4 hvězdičky. ()

Lebowsky 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa pametám si tento film ešte keď som bol malý a veľmi sa mi páčil. Potom mi náhodou včera padol do oka znova tu. Prekvapilo ma však jeho nízke hodnotenie, tak som sa rozhodol že si ho pozriem znovu po rokoch aby som zistil či sa mi páčil len ako chlapcovy alebo aj teraz. Pozrel som si ho znovu a absolútne nechápem takú ostrú kritiku. Podľa mňa až na pár zbytočných momentov (naozaj len pár), je toto naozaj prekrásny film ktorý ma zase chytil aj po takej dobe. vôbec si nemyslím že je presladený ani trápny ani iné zlé označenie ako to tu je viac krát nadhodené... Nemôžem mu dať z čistým svedomým 5* lebo to naozaj nieje svetoborný film ale 4* si zaslúži za krásu príbehu a humor. Jednoznače mu patrí lepšie hodnotenie akého sa mu dostalo. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (5)

  • Takmer celé natáčanie prebiehalo v americkom meste Chicago, v štáte Illinois. (MikaelSVK)
  • Ďalšími dvoma známymi hercami, ktorí sa mali objaviť vo filme, boli aj Alec Baldwin a Kevin Spacey. Prvý menovaný mal stvárniť rolu Billa Dancera a druhý bol pôvodne obsadený ako Walker McCormick. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama