Reklama

Reklama

Poté, co vydá úspěšný bestseller inspirovaný úmrtím jednoho z jeho spolužáků ze střední školy, je kontroverzní spisovatel Sidney Hall (Logan Lerman) nečekaně katapultován ke slávě a věhlasu. Vztah s jeho přítelkyní (Elle Fanningová) se začne rozpadat, neboť temné důsledky vydání této knihy naruší jejich společný život a Sidney náhle beze stopy zmizí. Bezmála o deset let později začne tajemný detektiv (Kyle Chandler) pátrat po zmizelém spisovateli, jehož knihy jsou propojeny s řadou záhadných případů žhářství. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (112)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Logan má u nás doma veľkú fanúšičku, takže jeho filmy pozorne sledujem aj ja. Šikovný chalan. Hrá síce stále rovnako, ale ja mu to žeriem. Príbeh ma zaujal, aj keď mohol ísť ešte viac do hĺbky. Na jeho spracovaní mi nič extra nevadilo, hudba skvelá, atmosféra slušná. Počula som tu šuškať niečo o Manchester by the Sea? ... ale prosím vás, neporovnateľné! ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Nedajte sa zmýliť názvom filmu. Toto je čistokrvná dráma opierajúca sa takmer výhradne o depresívnu atmosféru a herecké výkony. Žiadnej akcie, či nečakaného zvratu sa tu (bohužiaľ) nedočkáte. Sledujeme pomerne zaujímavý život jedného mladého, mimoriadne úspešného spisovateľa, ktorý ale totálne podľahne svojim depresiám a nepriazni osudu. Všetko je to podfarbené nádhernou hudbou, ktorá na seba strháva až nebadane veľkú pozornosť. Napriek všetkým pozitívam však musím priznať, že práve takýto štýl filmu nie je moja šálka kávy. Dej plynie len veľmi pomaly, naviac je rozdelení do troch časových rovín, čím sa stráca akákoľvek možnosť pútavého, lineárneho rozprávania príbehu. Naviac je to film miestami aj dosť nudný a nevýrazný. Tunajšie hodnotenie (momentálne 85 %) je silne prestrelené. 55 %!! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zvláštna, atypická, spočiatku dejovo pomerne odľahčená, hádam aj romanticky poňatá dráma, o hľadaní seba samého, s množstvom hlbokých myšlienok o poznaní života ako takého, o láske, ktorá je kľúčom k všetkému. Už ubehla nejaká doba, čo som videl tak zaujímavý, pekný, dejovým spracovaním, nesmierne originálny film. Chcel som dať päť, ale slza v závere nevybehla, tak ostanem pri štyroch. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenia sú na tento film veľmi rozdielne, ja sa pripájam k tomu lepšiemu. Film je veľmi ľudský, možno smutný, ale ako by zobrazoval život každého z nás. Či ste hore alebo dolu, problémy vás obchádzať nebudú, vždy bude treba niečo riešiť. A presne tak, film je o hľadaní samého seba a málokto túto otázku vôbec niekedy vyrieši, trvá to aj celý život. Toto je typ filmu vhodného na Oscara, minimálne spôsobom natočenia a svojím posolstvom. Tento film má čo povedať. Je len škoda, že dnes nominácie na ceny berú plytké filmy. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Film má tři dějové roviny, které jsem ze začátku nevěděl, zda na sebe nějak opravdu navazují, nebo jde jen o hru s fantazií. Výsledná skutečnost a dílky, které po celou dobu chyběly a díky nimž byl děj poněkud tajemný, se naplno projevily až v samotném závěru a o to emotivnější dohru celý snímek měl. Tato myšlenkami protkaná romantika se špetkou tragédie, melancholie, deluzí a opravdu miniaturního nihilismu, se mě osobně dokázala dotknout a zanechala ve mně hořkosladké pocity. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené