Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili - riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry... alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi... (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (474)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Made in China? Je to vôbec pravé?“ Škoda prestrelenej stopáže a viacerých hluchých miest, pretože hoci sa mi do Nočnej hry bohvieako nechcelo (napriek rozkošnému psíkovi z plagátov, ktorý má však vo filme len cameo), nakoniec som si ju celkom užil. Mnohé pasáže, nápady a momentky boli bez debaty minimálne na 70% (Denzel Washington, Edward Norton, zakrvavený pes, running gag s nerozbitnými stolíkmi). Spravidla to ale po takejto parádnej scéne znova upadlo do rutiny a nevtipnej stagnácie. Jason Bateman a Rachel McAdams sa to síce snažili vyťahovať, ale niekedy nestačí ani Jasonova sympatická obyčajnosť (celé to aj produkoval), ani Racheline pôvabné úsmevy. Postavy ich kamarátov sú obsadené neznámymi, ale dobrými hercami. Najviac pozornosti pravdepodobne upúta Jesse Plemons. Tomu by som dal hororový spin-off, v ktorom by zažiaril ako psychopatický sused-policajt, ktorý by vštekých po nociach stalkoval, na konci by ich brutálne povraždil, následne sexuálne zneužil a potom by prišli kukláči a odstránili by ho. Som rád, že môj kamoš zo Zajtrajších novín, Kyle Chandler, to nevzdal a stále hrá. Plus potešia hlášky („Mark Wahlberg by takú malú rolu nikdy neprijal.“). Rozuzlenie by som pri takom prekombinovanom deji (+ scéna v záverečných titulkoch, vlastne sú tam dve, ale s hlavným dejom súvisí len prvá) neriešil. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Vynikající Komedie, která se vůbec nepodobá Americkému stylu, vyhýbá se klišé a představuje hodně inteligentní žánrovku. Rachel McAdams je k sežrání, Jason Bateman hraje klasicky obstojně a hodně vtipný mi přišel Jesse Plemons v roli tajemného policisty. Má to skvělé tempo, dobrou myšlenku, slušné hlášky i fajn situační humor, pěkně dávkované zvraty, které ke konci jsou čím dál střelenější a také dojde i na akci a dávku napětí, takže za mne hodně velká spokojenost a perfektní zábava. Pokračování bych se nebránil. 85% ()

Reklama

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Trhlá komedie řízlá s námětem thrilleru ? Jako když si tak čtu, tak to spojení nevypadá bůhvíjak, ale výsledek stál za to. Pozitivní ohlasy u diváků mě jednoznačně přesvědčily, že vidět to má smysl. A také že mělo. Bez ústřední herecké dvojice by film spadl do podprůměru, McAdams zahrála pořád se usmívající osobu, které všechno přišlo jako velká sranda, velmi jsem se jejím perfektním humorným výkonem bavil. Na druhou stranu Bateman ztvárnil roli člověka s nízkým sebevědomím, jenž se chce vyrovnat svému staršímu bráchovi. A povedlo se mu to na výbornou. Příběh doopravdy moc smysl nedává, najde se zde pořádné množství zvratů, které sice pořádně zahýbají s dějovou linkou, ale v konečném součtu bych je já osobně možná omezil. Po stránce zábavy se nedá nic vytýkat. Za nejvydařenější scény považuji ty, kde se objevil policista soused se svým psem. A právě momenty v domě strážníka, zejména ty se psem mě málem shodily ze židle. To se fakt nedalo vydržet. I další vtipy se daly ještě zkousnout, v zásadě nepřekročily hranici vkusu/nevkusu, což se v dnešních komediích stává zřídka. Určitě mohu doporučit spíše jako komedii, ta thrillerová složka dělá spíše přísadu. Za mě dávám 74 % ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Čo ja viem, prišlo mi to také všelijaké aj nijaké. Niekedy to malo celkom dobrý rozbeh zaujímavého príbehu, ale veľa krát to uzemnili nezáživne "vtipné" scény. Musím sa priznať, že pár hlašok bolo dobrých, ale to proste nevytiahne film na lepšiu úroveň a postavy ma tiež moc nezaujali. A tie vedľajšie už vôbec nie. 50% - 2* ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

Jestli poslední roky ve filmovém průmyslu něco nechápu, tak proč se netočí více nestupidních a netrapných komedií. Game Night je je stupidní jen trochu a příjemně, jinak se jedná o docela zamotanou legrácku, která v sobě obsahuje překvapivě velkou porci napětí a akce (na poměry komedie samozřejmě). Večer s noční hrou se povedl, byť zasmát jsme se mohli i více. 7/10 ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (15)

  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)

Súvisiace novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (viac)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (viac)

Reklama

Reklama