Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vitajte v Kehoe, v luxusnom lyžiarskom stredisku, kde sa teplota drží na -10 °C. Polícia tu nemá toho veľa na práci – až kým vodičovi snežného pluhu Nelsovi Coxmanovi (Liam Neeson) nezavraždia syna. Stane sa tak na objednávku drogového bossa menom Viking (Tom Bateman). Smútok sa postupne mení na hnev a Nels nedokáže myslieť na nič iné, len na pomstu. Vyzbrojený ťažkou technikou a vedomosťami z detektívnych románov začne po jednom likvidovať členov kartelu. A sneh na svahoch okolo mesta postupne mení svoju farbu zo žiarivo bielej na krvavo červenú… (Forum Film SK)

(viac)

Diskusia

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

Piercee

Podle me to byla bazuka s takovym tim novym zamerovacem, ktery promita zamireni ve 3D a pritom to neni zaroven ani videt. Skvela vec.

Narcis

Narcis (hodnotenie, recenzie)

Risknul jsem a nelituju - možná mě zachránilo to, že neznám původní verzi a mám slabost pro Neesona ... toho ražniči s autem co bylo na plakátě jsme se dočkaly i když trochu jinak ... 

na príspevok reagoval Hekman, Han_Quadro

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Piercee

to neni brokovnice, ale lovecká puška Remington 700 a ano ten zaměřovač na tom, je trochu bizár, ale bylo to i původním filmu a zaměřovač se vždycky hodí. 

Piercee

Piercee (hodnotenie, recenzie)

cca 28min jak ma tu krátkou brokovnici se zaměřovačem není to blbina? ten zaměřovač? tak samo jak jsem nedávno viděl film z devadesátek a tam byla uzi se zaměřovačem též blbina bych řekl...nebo se mýlím? :)

na príspevok reagoval Yoshitsune, Hekman

Uživateľ Lacike zmazal svoj príspevok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Dík za info. Mě se původní film docela líbil. Byl jsem na něm dokonce i v kině, takže to co píše mzss mě nechává klidným.

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

To asi zalezi, co clovek vidi nejdriv. ja prvni videl tenhle remake a az pak kouknul na origos a tohle je pro me lepsi.

roning85

roning85 (hodnotenie, recenzie)

Kedze som videl original hodnotim film ako som hodnotil. A myslim ze s originalom sa to neda porovnat.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Vyserte se na to! Tohle bylo jedno z mých nejhorších kin co jsem kdy zažil. Větší nudu a trapné postavy jsem snad nezažil! :D

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

Souhlas. Fakt jsem se u toho rezal dost. Navic pro me lepsi nez original, ktery jsem zkouknul az po kine. Pro me je to asi jedina prijatelna varianta remaku. Kdyz to muze natocit stejny reziser znovu. Uz cely dilo jednou videl a uvedomil si, co by na tom udelal jinaka muze to vylepsit, coz se podle me v tomhle pripade stalo. Jen mohl nechat ten vztah s tou manzelkou jasnejsi, jako je v origosu.

jiriluk

jiriluk (hodnotenie, recenzie)

Predlohu sem neviděl, ale tohle se mi líbilo, cerny, jak polární noc, bad Guy, gud Guy, mafiáni zase na vrcholu intelektuální formy, pecka :)))

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Jakýkoliv film ze severu je podle zbytečný.-))  

 

Jinak Seveřani taky kopírují?.-)

 

Se podívej na seriál Most, ten má 3 předělávky.-) My se Slovenskem, bychom mohli natočit naší verzi, ale to není třeba , jelikož politici nám ukážou jak se kope československý tunel.-)))) 

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnotenie, recenzie)

mm13

To je fuk. Kopírují všichni .-) JK Japonsko, VB, Čína, USA ! My máme tolik věcí, co bychom mohli točit, ale bud není odvaha, či peníze.)) 

Reklama

Reklama