Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Talentované, akčné a zvodné špiónky spolu musia zachrániť svet pred novou hrozbou, pričom dôverovať môžu jedine sebe a svojim schopnostiam. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (205)

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Jako nejlepší andílek se mi líbila Ella Balinska. Hezká a řekl bych i pohybově nejnadanější z tria, novicek andělů. Stewartka mi připadala jeko jelito, co si hraje na akčňačku a Naomi, jako iteligentní aiťačka, tak to celkem ušlo. Zato velitel enterprise jako záporák mi moc nesedl, spíš byl takový úlisný slizoňek. Povedený záporák byl Sam a celkem jsem mu to věřil. Jen ten poslední souboj tak nějak pustil, když Ella tvrdila že jej má už přečtenýho. mohlo to být trochu lépe sladěné a tvrdší a propracovanější. Ale jako taková blbina na pobavení se to dalo. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $48miliónovTržby USA $17,803,077Tržby Celosvetovo $70,960,003Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zlé. A to sme si mysleli, čo s tým kedysi nastváral McG, toto je teda ďaleko, ďaleko horšie. Braigel, kde poriadne nič nefunguje. Už na samotnom obsadení to padá, strašne sa to tam bije, až fatálne, Naomi Scott je aspoň ako tak roztomilá, ostatný tam prehrávajú na plnej čiare, nehovoriac o tupo ksichtiacej sa Kristen Stewart, tá by to už mala radšej zabaliť. Dejovo ploché, technicky nezvládnuté, akcia neúderná, nulová, doslova tupá béčkovina. /25%/ ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nepatrím medzi fanúšikov obdobných akčných filmov, ale tých predchádzajúcich anjelikov (Cameron, Drew a Lucy) som mal celkom rád, tak som bol zvedavý, čo nám ukáže nová generácia Charlie's Angels. Nečakal som, že by to tromflo predchádzajúcu edíciu, ale že to bude až taká bieda, to som nemilo prekvapený. Odhliadnuc od pomerne trápneho scenára, dalo sa na to pozerať, ale globálne to bola príliš veľká snaha o vyrovnanie sa spomínaným "starým" anjelikom. A bohužiaľ, neúspešná. Nebol to úplný odpad, ale od dobrého alebo aspoň priemerného, to malo tiež dosť ďaleko. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ja nvm či bol horší dabing alebo druhá polka filmu. To jak keby Banksovej došli drogy alebo si dala až veľmi veľkú dávku. To je tak zbytočný a nezaujímavý film. Hlavne tá druhá polka je totálne mimo. Herečky sa síce snažia, ale neverím im ani jeden súboj, ani jednu repliku. Nečudujem sa, že to v kinách prepadlo. Girl power film, z ktorého sa smejú snáď aj samotné ženy. 1 z 5 ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Galéria (127)

Zaujímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Súvisiace novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (viac)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (viac)

Reklama

Reklama