Reklama

Reklama

Obávaný pár vrahov napadne drogový brloh mexického gangu a všetkých prítomných zabije. Odnášajú si odtiaľ mačiatko, sú však vyrušení prichádzajúcou políciou a mačiatko im utečie. Prebehne časťou mesta a zastaví sa až pred dverami domu, kde býva Rell (Jordan Peele). Ten je práve v zúfalom rozpoložení, pretože ho opustila priateľka. Keď Rell zbadá mača, vezme ho k sebe a okamžite sa do neho zamiluje. Jeho radosť z nového člena domácnosti netrvá dlho. Po jednom návrate z kina, kam šiel so svojím bratrancom Clarenceom (Keegan-Michael Key), zistí, že niekto uniesol jeho mačiatko, ktorému dal meno Keanu. Aby bratranci získali mačiatko späť, musia preniknúť do pouličného gangu a vydávať sa za nemilosrdných zabijakov. Neuveriteľne roztomilé mačiatko sa však stane natoľko obľúbeným, že boj o jeho priazeň prerastie vo vojnu gangov. Bratrancom nezostáva nič iné, ako vziať zákon do svojich rúk. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (71)

kluzo 

všetky recenzie používateľa

Dobry napad, ale hodne naivni az hloupe provedeni. Hlavni dvojice byla celkem i sympaticka, ale jejich hrane prehravani gangsteru bylo detsky trapne. Nejvtipnejsi scena za me je ta, jak tvrde gangstery presvedci, ze George Michael je cool a hardcore:-) Kote fajn, ale jen ono to nezachrani. Za mne dost nevyuzity potencial. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Key a Peele je má oblíbená dvojice, jejich skeče jsem zhlédl snad všechny a patří ke špici, byl jsem teda zvědav jak naloží se svým prvním filmem a bohužel není to ono. Zde je problém, že si film nerežírovali sami, tedy nemáme tak vytříbený vizuál jak ve skečích, humor není tak kvalitní a zvratů je minimum, vlastně překvapí jen ten závěrečný. Přišlo mi, že byli celkem nesví ve svých rolích, ve skeči hrají jak na oscara, zde docela přehrávali. Docela zklamání. 55% ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Čakal som úplnú hovadinu a pôvodne som si to ani nechcel pozrieť. Nečakane som však dostal chuť a riskol som to. Musím skonštatovať, že zábava je to obstojná. Film je akčnejší ako som čakal a občas padne dobrý vtip. 3 krát som sa nahlas z duše smial. Poteší ak Rko. Je pravda že na mňa je to moc negerské, ale ústredné duo je menej otravné ako napríklad Kevin Hart. Nie som fanúšik mačiek ale táto sa vydarila a postaviť okolo nej príbeh bol dobrý nápad. Dávam 3* čo je na žáner prekvapivo veľa. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Asi žádný krátký skeč jsem od Keye a Peela neviděl, o to více mě však překvapilo, že cca v první půlhodince jsem se dobře bavil. Úvodní a závěrečná sekvence je v korespondenci s líbivou skladbou naprosto perfektní a jediné, na čem tohle duo ztroskotalo, je holt formát celovečerního filmu, které nebylo možné řádně vyplnit vtipnými gagy po celých 90 minut. I tak ale překvapivě lepší, než jsem jen mohl doufat PS : má to potitulkovou scénu...6/10 ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Mno moc mě to nebavilo. To koťátko je každopádně luxusní a hlavně za něj dávám ty 2* i když je na scéně jenom okrajově. Zbytek je nuda a křeč. Mě holt tenhle styl humoru kde každá druhá hláška obsahuje slovo negře, až na výjimky moc nebere. Hlavní hrdinové se jakože snaží furt hrozně cool hláškovat, ale moje sympatie si nezískali. Překvapí snad jenom pár celkem drsně odpravených postav střelnými zbraněmi, ale ani to mě nestrhlo. Ps : Pokud nemáte rádi kočky či dokonce zastáváte názor, že mačky jsou zlo, vyhněte se tomu.30% ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (8)

  • Roli kočky si během filmu zahrálo 7 koťátek. (kellne)

Reklama

Reklama