Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(49)

Obsahy(1)

Čestného a skromného učiteľa dejepisu Vasilija Petroviča (Volodymyr Zelenskyj) zachytí kamera, ako zúri nad biednou situáciou vo svojej krajine. Keď jeho žiak zverejní toto video na YouTube, stane sa z neho virálny hit. Všetkým sa páči Vasilijovo rozhorčenie a ľudia začnú zbierať peniaze na prezidentskú kampaň. Tú Vasilij na prekvapenie všetkých vyhrá a skutočne sa stane ukrajinským prezidentom! Sluha národa sleduje Vasilijov nový život vo funkcii prezidenta. Na svojich zvykoch však nechce nič meniť, chce zostať rovnaký, bývať v byte s rodičmi, na konci mesiaca si požičiavať peniaze od kamarátov a do práce chodiť na bicykli. Má to však jeden háčik, teraz je jeho prácou byť najmocnejším mužom v krajine. Vasilij čoskoro zistí, že štát riadia oveľa mocnejší ľudia a inštitúcie, než je on sám. Zomelú temné sily establishmentu tohto čestného a skromného muža alebo Vasilij prežije v boji proti inštitucionalizovanej korupcii? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

eleonnore

Zdejší hodnocení by nebylo objektivní ani tehdy, pokud by ti lidé odpady nedávali. Mohou je dávat proto, že se jim seriál nelíbil, nikoliv z toho důvodu, který ty předpokládáš. 

eleonnore

eleonnore (hodnotenie, recenzie)

Zdejší hodnocení absolutně neodpovida objektivnímu zhodnocení kvality seriálu.

Absolventi vysoké školy života se sem prostě přišli vyzvracet, dali "odpad", protože z alergie na Zelenskyho, která došla tak daleko, že vidí ukrajinské vlajky už i při třídění odpadu, museji vyodpadovat všechno s ukr.tematikou.

Frustrace je hrozná věc.

na príspevok reagoval Castrator

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Karlosz

tvoja strucnost a vyber slovnika svedci o tvojej silnej frustracii, no tu si na zlej adrese. Nazor nemam preco zmenit, Zelensky je fetos a klamar, podobne ako nase elity, co mame teraz vo vlade. Cim vacsi podliak a zradca,, tym vacsej priazni ostatnych zradcov a zapredancov sa tesi. Vratane nasich medii, ktori takych doslova velebia. Ale to je priznacne pre dnesnu dobu. A aj ta raz pominie, ako pominula doba diktatu pred 89.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

monokl

naša vláda taktiež a slovútne médiá, kedysi prezývané "strážne psy demokracie" naplno naladili do UA propagandy. Čo je na tom proruské? Objektívne sa tu podsúvajú len a len informácie z UA strany, to je nevídané v dobe vraj slobody, demokracie, aby sa tu ideologicky podsúvala a vychvaľovala iba jedna strana. Ad Zelensky samotný, nič nemá ďalej od reality ako Zelensky vykreslený v tomto filme. Ale pre propagandu je to 100%. Ale v realite čistý odpad. Zelensky kandidoval s tým, že ukončí vojnu, miesto toho vojnu plne podporoval až nastal konflikt a ešte teraz vojnu podporuje žobraním o zbrane po celom svete. A naše vlády hoci na plné huby vykrikujú o podpore mieru, práve dodávajú zbrane a tým predlžujú konflikt. Názov seriálu by mal znieť: Zelensky: paródia a fikcia

na príspevok reagoval Karlosz

monokl

monokl (hodnotenie, recenzie)

Odpad který podporuje naše fašistická vláda, která porušuje veškeré ústavní zákony a zneužívá výjimečný stav jako trvalý otřes!!!!!!!! 

na príspevok reagoval Karlosz, breeder

Karlosz

Karlosz (hodnotenie, recenzie)

hodnotící odpadem jen kvůli jejich proruským postojům, by měli být posláni do gulagů!

Lusesita

Lusesita (hodnotenie, recenzie)

Nevíte kde se dá prosím shlédnout 2. a 3. serie? Vim, že jsou na YT, díly které mají vložené ruské titulky se dají díky automatickému překladu shlédnout, ale u toho zbytku mám jaksi smůlu..

Súvisiace novinky

Sluha národa s Volodymyrem Zelenským na Voyo

Sluha národa s Volodymyrem Zelenským na Voyo

28.03.2022

Voyo uvádí ukrajinský satirický seriál Sluha národa s Volodymyrem Zelenským o středoškolském učiteli dějepisu, který díky virálnímu videu nakonec stane v čele státu. Vasilij Petrovič Goloborodko … (viac)

Reklama

Reklama