Reklama

Reklama

Manžel na skúšku

  • Česko Manžel na zkoušku (viac)
Trailer 6

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 6

Recenzie (206)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Socialistický film o tom jak se kapitalista polidštil prací vkročil do telenovelového klubu. V původním filmu z roku 1987 to mezi dvojicí alespoň jiskřilo. Nyní vidíme sitcom. Prolog je nekonečný, pak se konečně milionář nastěhuje a vidíme řachandu při vaření. Občas něco potěší se slovního humoru a ze situační komiky. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Cez palubu som zatiaľ nevidel, ale toto mi prišla ako prijateľná verzia romantickej komédie, ktorá keď chce byť vtipná, potrebuje k tomu presne týchto hercov, akých sme tu mali. Hlavne Eugenio Derbez do svojej roly perfektne sadol. Komédia to je nenáročná a nepreháňa, na záver prisladí, ale určite ostáva po nej príjemný pocit. Keď sa to v tomto žánri robí takýmto štýlom, ostávam vždy spokojný. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavné, najmä ta prvá polovica, ktorá tu funguje na báze humoru, o ktorú sa tu staral predovšetkým Leonardo Montenegro. Druhá polovica a potom hlavne ku koncu už ale trochu svoje čaro stratila. To preklopenie z humoru do romantiky bolo iba obyčajné a neponúklo nič, čo by výraznejšie zaujalo, takže som sa začal trochu nudiť. Celkovo však spokojnosť, neuškodí, neohúri, no dá sa pritom zrelaxovať a vypnúť. Lepší priemer. 65/100 ()

campix 

všetky recenzie používateľa

Manžel na zkoušku je veskrze průměrná rodiná podívaná, která nepřináší absolutně nic nového a děj je naprosto učebnicovou snůškou klišé romantických komedií. Ústřední chemie dle mého názoru příliš nefunguje, ale to je dáno asi tím, že ani Anna Faris ani Eugenio Derbez nejsou prototypem hlavních hrdinů romantických komedií. Na druhou stranu se nestihnete nudit, sem tam se tvůrcům podaří vykouzlit nějakou hodně úsměvnou scénu a suma sumárum jde o hodně pohodový film. Všechno, co od žánru čekáte Manžel na zkoušku plní měrou vrchovatou a pokud nebudete od tohoto filmu chtít něco, čím není, tak se i slušně pobavíte. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama