Reklama

Reklama

Tajomstvo domu s hodinami

  • Česko Čarodějovy hodiny (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Keď sa 10-ročný Lewis (Owen Vaccaro) dozvie, že sa musí presťahovať k svojmu strýkovi, netuší aké magické dobrodružstvo ho čaká. Jeho novým domovom sa stane rozľahlé starodávne sídlo, v ktorom, ako čoskoro zistí, sa dejú veľmi čudné veci. Strýko (Jack Black) a jeho susedka (Cate Blanchett) sú totiž čarodejníci a už dlho sa snažia rozlúštiť tajomstvo strašidelných hodín, tikajúcich v stenách domu. Podarí sa im s Lewisovou pomocou hodiny zastaviť a odvrátiť tak apokalypsu, ktorú kedysi dávno naplánoval jeden zlý čarodejník? (Forum Film SK)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Fiktívny Dom s hodinami bol založený na skutočnom dome s názvom Cronin Mansion, ktorý sa nachádza v rodnom meste autora knižnej predlohy Johna Bellaira. Mesto taktiež poslúžilo ako základ pre fiktívne mesto New Zebedee. (Astonko)
  • Ve scéně, kdy jsou poprvé hlavnímu hrdinovi ukázána opravdová kouzla, se ocitne v roji hvězd. V dalším záběru jejich mazlíčka lva z živého plotu jedno ze souhvězdí pozdraví. Nejde o žádné jiné než právě souhvězdí Lva. (Prochy38)

Reklama

Reklama