Reklama

Reklama

Rytmická sekcia

  • Česko Rytmická sekce (viac)
Trailer 2

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) už nemá čo stratiť, pretože už prišla o všetko, čo jej bolo drahé. Jej rodina zahynula pri záhadnej havárii lietadla, na palube ktorého mala byť aj ona. So životnou tragédiou sa ťažko vyrovnáva a prepadá silnej drogovej závislosti, ktorú financuje prostitúciou. O tri roky sa vďaka novinárovi dozvie, že letecké nešťastie nebola nehoda, ale cielený útok. Skontaktuje sa s bývalým agentom MI6 (Jude Law) a požiada ho, aby z nej vycvičil neľútostného zabijaka. Kedysi zlomená Stephanie získa novú identitu a vydá sa na lov všetkých, ktorí sú zodpovední za smrť jej rodiny - bez ohľadu na to, čo ju to bude stáť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (98)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Ono se to snaží o reálnost a proto holce ty akce moc nevychází, poněvadž to že se pokočkuju jednou s Jude Lawem ještě neznamená že jsem zabiják, že ? No, ale ke konci hop a je to drsoňka, jenže to zase nemusí už moc reálně, ale pravda zase to nenudí, protože to působí filmově, když to působilo reálně, tak to nudilo. No film se točil trošku v bludným kruhu, ale dal se. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Blake Lively by mala určite opustiť čierny účes, inak ju Reynolds rýchlo opustí a ten je na nejaký ten rozvod už zvyknutý. V tomto filme o pomste jednej ženy za smrť svojich blízkych som veľa nečakal. Predsa len takáto pomsta sa skôr očakáva od Brucea Willisa alebo Mela Gibsona. Ale sme v novej dobe, takže nie je problém, keď sú pomstiteľkami aj vychrtlé žienky a ide im to veľmi dobre. Napriek vyše dvom hodinám tohto filmu to celkom rýchlo utečie, pozitívom je hudba, ktorá dobre stupňuje jednotlivé scény ale výrazným negatívom je kamera, ktorá sa triasla ako huspenina. ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

To si takhle pičinka na chvíli odskočí od dlouholetého závodního kurvení se a fetování, podstoupí čtyřměsíční intenzivní kurz špiónství, přičemž už po měsíci bez zadýchání v mínus pěti přeplave Loch Ness a po těch dalších třech je z ní totální padesátikilový zabiják od plotny, schopný krkolomně nafiletovat jakoukoliv veletupou džihádástickou buňku. Prostě výjimečně hnusná Blejk v přiblblém, nudném a škaredě natočeném šestákovém kroutihlavu o peklotyčně iritující a půl filmu otravně truchlící pomstychtivé vyfetlé štětce od Navy Fowls. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Navod, ako z vas nekompromisny Jude dokaze za par mesiacov vykresat nezdolnu, odhodlanu osobu - prakticky agenta, aj ked ste bola sfetovana zlomena troska predavajuca svoje telo. ;) Odhliadnuc od toho a par dalsich logickych premetov, ma film paradnu vypravu, kopiruje niektore vybrane overene postupy zavedene Bournovou trilogiou, strieda atraktivne lokacie a snazi sa byt inteligentny. Ano, blbina je to poriadna, ale vdaka rozpoctu a fajnovej kamere sa na nu dobre pozera. Ak vypnete aspon jednu hemisferu, mozete sa i zabavit. Slabsi akcny priemer s peknym kamerovym filtrom a nadpriemernou kamerou - Bobbitt vie. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Prosté "špiónské revenge" ze sebe dělá něco víc, takže se pomalu, až umělecky nimrá v pocitech traumatizované hlavní hrdinky, zfetované štětky podstoupivší zabijácký výcvik. Kvůli "snaze o realističnost" postrádá drajv, akci zastupuje jen několik upachtěných fyzických rvaček a automobilová honička, repetitivně snímaná ze sedadla spolujezdce. Nějak k sobě námět a zpracování neladí. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama