Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Po smrti svojho otca musí Logan Wallace (Dylan Minnette) zabudnúť na svoj sen o úspešnej kariére športovca. S matkou sa musí odsťahovať do domu v horách, ktorý patrí ich známej. Opustený dom by mohol vyzerať ako ideálne miesto na zahodenia starostí za hlavu, lenže problém je v tom, že okolo Logana sa po príchode do nového príbytku začínajú diať čoraz desivejšie veci a je jasné, že miesto, kam s matkou prišli, nie je až také idylické, ako sa zdalo. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (71)

P1tr odpad!

všetky recenzie používateľa

WTF? Lépe své dojmy z tohoto paskvilu asi shrnout nedokáži. Tvůrci jako by nepochopili princip hororového žánru, neboť nedokáží prezentovat zajímavý příběh, nezvládají diváka vystrašit a co je ještě horší, nedokáží napsat opravdové a řádné zakončení filmu, kdy závěr nelze označit jinak, než jako debilitu a plyvnutí do tváře divákům, kteří vydrželi s filmem až do konce v naději, že se dočkají zajímavého rozuzlení, které všechno vysvětlí. Přitom konec nevysvětlí vůbec nic. Připočtěte si ke všem výtkám ještě jalové a nesympatické herce a máte před sebou jasný průser. Tvůrci zkrátka nepochopili nejen principy hororového žánru, ale zřejmě také principy filmařiny. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Prvá hodina! ide na vlne haunting house, aby sa z toho napokon vykľulo home invasion, a pritom obidve kapitoly sú odbité podpriemerne. V podstate slabý odvar The Strangers (2008), kde tiež neviete (a ani vedieť nebudete) kto a prečo. Hoci tuná by sa to prečo asi aj našlo - chlapíkovi nechutili keksíky pri obhliadke domu, tak ako mne film. Postavy ako susedka, neger z obchodu, budú asi ďalšou prácou nad rozborom ako dojebať film. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Zívačka s fackou, která na konci probere spíš jak rána kladivem. Strašně nudnej "horor" (čti drama) s opravdu PŘEKVAPIVOU pointou! Zajímavě rozehraná hra s diváckými očekáváními z toho dělá víc než hloupej průměr, a jednoduše nemám srdce, dát tomu míň hvězd. Za finální nápad prostě tleskám ve stoje. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Máma i syn v rámci haunted-house subžánru ne úplně typickými, příjemně civilnímy postavami, a i to chladné horské prostředí je vítaným osvěžením věčně propíraného tématu. Ale skoro celý film stojí na samoúčelně napínavých scénách, které nic neodkrývají a příběh nikam neposouvají. Protože tam skoro žádný příběh není, což potvrdí i možná překvapivě uzavřené, ale naprosto nedovysvětlené finále. Odfláknutý scénář. ()

Waldir odpad!

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý by fungoval aspoň ako priemerný ak by to bol krátkometražný snímok. Takto je to ubijajúce a neuveriteľne nudné. Skutočne tu je každá scéna nadmerne dlhá a prakticky každá sekvencia je samoúčelná, bezvýznamná, slúžiaca len na vyplnenie či natiahnutie minutáže. Pridajte si k tomu neopísateľne otravnú, v určitých pasážach neprimerane hlasnú, no predovšetkým tuctovú hudbu, všetky klišé súčasného hororu (“bubu” jumpscare, ktorý vlastne ani nie je “bubu” a ktorý vlastne vo svojej podstate ani nie je jumpscare), extrémne nesympatického hlavného hrdinu v podaní Dylana Minnettea (13 Reasons Why) a vo výsledku tu máme jeden obrovský krok mimo v rámci filmlvej produckie od Netflixu. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama