Reklama

Reklama

Pete a Ellie sa rozhodnú založiť rodinu a vrhnú sa po hlave do sveta pestúnskej starostlivosti. Keď zistia, že ich vysnívané dieťa má dvoch súrodencov, rozrastie sa ich domácnosť cez noc hneď o troch členov! Pete s Ellie sa musia s veľkou dávkou humoru naučiť, čo znamená byť rodičom, aby svojim novým ratolestiam vytvorili naozajstný domov. Do dennej zmesi rodinného chaosu, bezradnosti a neobratnosti, ktorá vŕši jednu chybu za druhou a často speje k neodvratným katastrofám, sa musia naučiť správne dávkovať smiech a hlavne - nikdy nezabúdať na lásku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (215)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem prečo mi tento film úplne unikol. Možno námet, možno klišoidný námet. Ale po sklamaní z Wahlbergovej novinky Family Plan, ktorá bola presne tak otrasná ako som to čakal od tohto filmu, som tento film predsalen riskol. A je to super hlavne vďaka prístupu. Mohlo to byť pojaté tak sladko, že by mi z toho bolo na zvracanie. Ale film je skvelým mixom nekorektného humoru a tak akurát sladkého prístupu, aby to vo finále dokázalo dojať. Dokonca aj bežne pre mňa otravná Rose Byrne bola tentoraz otravná zámerne, takže som si ju tu obľúbil. Marka Mark ako vždy v pohode a mladučká Isabela Merced je kúzelná. Celkovo konečne zase raz film, ktorý je oveľa lepší ako som čakal. SK dabing tiež vydarený. 7/10. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Moc fajn feel-good film, který umí dojmout i pobavit. Vůbec nevadí, že je to trochu předvídatelné, jelikož je to dobře zahrané a funguje chemie mezi herci. Režisér Sean Anders odvedl velmi slušnou práci, a krásně si uhlídal, aby netlačil zbytečně na pilu, a zároveň řekl vše podstatné. Herecky to šlape a i představitelé dětí jsou v pohodě. Pohodový film na večer. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

I přes slušné obsazení velice špatný film. Není to jen o tom, že není ani trochu vtipný, on je hlavně neskutečně klišoidní a otravný. Všechny dětské herce bych po chvilce profackoval a vyhodil na ulici a s přibývajícími minutami, bych to udělal i s veškerými dospělými. V daném žánru si upřímně nevzpomínám, že bych viděl více nudný až nepříjemný film. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Film sa zlieza po lane menom roky 80. a 90. pričom tomu napomáha aj score od Michaela Andrewsa. Takýchto snímkov vzniká v dnešnej dobe síce dostatok, ale tento má presne to nostalgické štylizovanie rokov minulých. A to sú veľké plusy. Hlavne pre nás deti tej spomínanej doby. A to nehovorím o dostatku kapesníčkov, ktoré si budete musieť v záverečnej dvadsaťminútovke zaobstarať. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Neni to obvykly feel-good rodinny film.Ale ma to svuj sarm srdce na pravem miste.Humor je obcas hloupy.Emocni sceny stesti a smutku jsou opravdu emocionalni.Adopce neni moc originalni tema ,aby si to ziskalo publikum,ale filmu pomaha obsazeni a ryzi autenticita.Pro me zajimave otazky,jsk v Americe system funguje,protoze zrovna budu delat zkousku z Nahradni rodinne pece. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama