Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Úvod úplně neurazí, seznamovačka s ústředními postavami už je ovšem solidně jalová a s přibývajícími minutami se začíná projevovat, s jakým rozpočtem se pracovalo a že nad scénářem neseděl žádný bystrý pisálek. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých patnáct let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od tohohle „dobrodružství“ á la loupež při ničivém hurikánu se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná i pomáhá. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra, zajímavé postavy i vyrovnanější triky. Nicméně známe větší průšvihy. ()

Reklama

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Katastrofických filmů je už celkem dost a některé patří k těm lepším, jiné lepší neřešit. Proto asi chápu, že šli cestou nedělat čistokrevný katastrofický film, ale chtěli jej okořenit trochu tou akcí a přestřelkami. A i tak se to nepovedlo. Příběhově nudné, postavy o ničem, nic zajímavého se tam neděje (občas tedy přestala dávat smysl fyzicky a to bylo zajímavé - myšleno legrační). Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží za odvahu a za hurikán, který se povedl a destrukce byla krásně hmatatelná a uvěřitelná. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

teda tento film ma prekvapil v pár bodoch. 1. je akčný a katastrofický je tak asi z 20% aj to sa tá výrazná katastrofickosť objaví až v závere. 2. Má snád všetky klíše, napríklad odhalíte, že henten síce vyzerá zo začiatku že je dobrý ale je to záporák lebo mu tu skurvenskosť(lepší výraz ma nenapadá) vidíte v ksichte. 3. Skurvený happyend bez nejakej smrti hlavnej postavy. 4. Točil ju Rob Cohen. ale napriek tomu, je to taká blbinka, že musím dať 4* lebo ja takéto žánriky rád, aj keď samozrejme krútim nad tým hlavou. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Keď sa v roku 1996 objavil na plátnach kín TWISTER, bolo to ako zjavenie. Každé štúdio chcelo trhák s podobným motívom. O nejaký ten rok aj pol prišiel do kín HARD RAIN ( pôvodne THE FLOOD ) a tento koncept pretavil v akčný film s lúpežným motívom. A bola to opäť pecka, ktorú ale prežratý konzumenti ( rozumej diváci ) neprijali. Podobne neprijali ani tento pokus o znovuzrodenie podobného štýlu. Dá sa povedať, že v tomto prípade ale majú aj trošku tej svojej pravdy. Akcie dostatok, kaskadérskych ( digitálne vylepšených ) výkonov detto, ale taká spomínaná POVODEŇ ( 98 ) pracovala s lepším scenárom a lepšími hercami. Čo sú práve tie najväčšie výtky voči tomuto spektáklu. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama