Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a celé ich rozvetvené príbuzenstvo sa vracajú v pokračovaní jednej z najúspešnejších romantických komédií všetkých čias. Tety, strýkovia, babky, dedkovia, netere, synovci, vnúčatá a ďalší členovia tejto obrovskej bláznivej rodiny si spolu s filmovými divákmi užijú ešte viac skvelej zábavy a dobrého jedla na ďalšej veľkej a nezabudnuteľnej gréckej svadbe. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (74)

Julius 

všetky recenzie používateľa

Čakal som slabšie pokračovanie, ale nebolo to až tak zlé, milo prekvapilo. Pokračujúca oddychovka s vtipnými miestami. Niektoré scény mohli byť vynechané, ale nevadili. V porovnaní s jedničkou trošku slabšie, ale neurazí. Oceňujem záujem hlavných predstaviteľov, ktorí sa dali na pokračovanie a dobre pôsobili aj vtípky použité z jedničky. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Už jako děti školou povinní jsme s oblibou kontrovali: "opakovaný vtip, není vtipem". Kouzlo řeckého řádění již dávno opustilo rodinný dům Nii Vardalos a vrátilo se šmahem zpět na Balkánský poloostrov. Všechno to Hujerství, řeckost, léčení Okenou, baklava a další atributy, které udělali z První svatby jednu z nejvýnosnějších romantických komedií dějin, už jednoduše nefungují. A to, že svou romantickou hru rozjede rovnou na tři generační strany už beru jenom jako takové chytání se stébla, které má zakrýt fakt, že scénář nepřišel z žádnou nosnou zápletkou. A tak slavíme, ženíme se, hlučíme a jsme Řekové.....a není to málo, Antone Pavloviči? ()

Reklama

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

celkom podarená miestami dokonca aj zábavná komédia, ktorá skôr milo prekvapí ako by Vás mala sklamať. ako v každej novodobej komédií sa aj tu objavujú silene vtipné situácie a dialógy ale celkový dojem to nakoniec nepokazí a dostanete milý pohľad do gréckej komunity. ak si chcete ísť do kina oddýchnuť a zbytočne nepremýšľať nad dejom filmu a jeho zmyslom tak je tento film celkom vhodný. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sequel po 12 rokoch? Prvotne som bol ohľadom toho skôr skeptický, ale napokon podľa mňa celkom obstojné. Zo všetkých tých desiatok rodinných komédií ma táto rodinka bavila ako pred 12 rokmi, tak aj teraz. Kopa vtipných a často až ironických narážok na grécke tradície tomu zároveň dodávajú aj kus originality, a hoci po dejovej stránke to je do veľkej miery šablóna, tak sa nedá povedať, že by ma to ubíjalo ako pri väčšine iných filmov tohto žánru. Práve naopak, celkom dobre som sa bavil, hoci na "jednotku" to zrejme nemalo (aj keď už si ju až tak nepamätám). ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Mě se chce brečet... To bych byl radši, aby ten film pokračování neměl, než aby dopadlo takhle. Jedna velká trapná tragédie, která nakonec vypadá spíše jako parodie na první díl. Ztratilo to kouzlo, veškerou svou duši a ani ty postavy už mě nebavily. Zápletka by stačila, kdyby ten film zvládl trochu vtipu. Jones z toho udělal levnou slátaninu vtipů za sebou. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama