Reklama

Reklama

Autoškola


Kamufláž (E06)

(epizóda)

Obsahy(1)

Pátranie po väzňovi Palim naberá na obrátkach. Generál Karol Hrom sa nehodlá vzdať, berie Paliho útek osobne, zvyšuje dokonca odmenu. Pali sa teší z toho, že stúpol na cene, cíti sa ako rocková hviezda. Tak ho Katka na jednu zamaskuje. Tu dievčatám napadne plán, ako sa dostať k peniazom zakopaným pod väzením. Ruda zamaskujú ako Karola. Marta potom príjme generálove pozvanie na obed. Kým budú papať, Rudo sa v prestrojení za Karola prešmykne do väzenia.  Či už z nudy, alebo zo zúfalstva sa svorne všetci zhodnú, že realizovali aj väčšie blbosti a idú nato. Rudo berie svoju úlohu v pláne vážne. Začína Karola sledovať, aby si naštudoval jeho pohyby a dokonca začína posilňovať. Aby sa mu podarilo všetkých prekabátiť, musí byť jeho prevtelenie dokonalé. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

filip289 odpad!

všetky recenzie používateľa

Strašne divný seriál. Začal síce veľmi slabo ale každou časťou sa celkom zlepšoval a časť s trdelnikármi Vajdom a Stankem bola dosť fajn. O týždeň nato však kvalita opäť klesla a dnes nemôžem dať nič iné než odpad. Takáto nudná a nevtipná časť (pri ktorej som dokonca aj zaspal) si totiž nič iné nezaslúži. ()

Sany33 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rudo sa prezlečie za generála a snaží sa infiltrovať väznicu. Čo sa na tomto pláne môže pokaziť? Rudo sa vo väznici stratí. Prevedenie: Seriál dosiahol absolútne dno. Ani raz sa mu nepodarilo rozosmiať ma a dokonca sa opiera o čoraz hlúpejšie premisy ako sa dostať do väzenia. Každou ďalšou časťou stráca dych. 5% ()

Reklama

Reklama