Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vodca revolúcie v ruskej Sukovii, dozvie, že sa jeho zradný brat Dimitrij (Pierce Brosnan) nachádza na tribúnach štadióna, na ktorom práve prebieha európske semifinále medzi tímami West Ham United a Dynamo FCC, spoločne so svojimi kumpánmi londýnsky štadión Boleyn Ground násilne obsadí. Medzi divákmi je aj americký vojnový veterán Mike Knox (Dave Bautista) so svojou neterou Danni (Lara Peake). Keď sa obaja do sprisahania nešťastnou náhodou zapletú, Mike musí zneškodniť Arkadija a jeho ťažko vyzbrojený tím. Dokáže to skôr, než sa Arkadij dostane k Dimitrijovi? Osud 35 000 divákov na štadióne - a oveľa väčšieho množstva ľudí v Rusku - závisí len na ňom ... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)

Reklama

Reklama