Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (156)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bolelo a hodně (viděl jsem oba předchozí filmy ani ty nebyly světoborné, ale dalo se na ně dívat) . Pamatujete Loraxe? https://www.csfd.cz/film/293571-lorax/komentare/ tak tento film je na podobné brdo máme zde rodinu podivných lidí a proti nim stojí rodina ´´dokonalých lidí´´ a jejich život do toho kamery na každém rohu a šmírování sousedů . Účesy postav jsou hodně podobné chování a závěrečná pointa úplně. V celém filmu jsou zhruba 3 vtipné scény (oživení mrtvých, žáb, závěrečný vtip o chybějících končetinách a dál si nevzpomenu) jinak je to přehlídka grotesek, které se hodí tak maximálně do seriálu o délce třeba 10 minut navíc jsem nepochopil proč jedna z postav zde chodí skoro pořád nahá. 20 procent a i to je moc. Je smutné, že to tolik vydělalo, ()

movieband 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát bez veľkého filmového fanúšika z LA. Ale určite by na toto nemal nervy. Šušťanie sáčkov z každej strany a dosť vysoký počet detských divákov prekvapil. Aspoň sa nesmiali na každej hlúposti. Ale musím uznať že aj ja ako starší divák som sa niekedy pousmial. Pre novších divákov dobrý animovaný film, ale nie najlepší. Čiernobiely seriál ktorý pozerám v poslednej dobe ma bavil o čosi viac. Na záver sa mi páčila ukážka zo seriálu prerobená do animovanej podoby s originálnou zvučkou. Dejovo to ale nebolo najlepšie a za to plný počet nebude. 4* ()

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Veľká nuda, filmoví, ale aj seriáloví Addamsovci ma bavili oveľa viac. A pritom práve tu sa tvorcovia nemuseli držať pri zemi a vtipy tak limitovali len ich fantázia. No, asi nebola tak veľká, veď už iba na tú veľmi škaredú animáciu som si musel chvíľu zvykať. Dejovo je to suché pripomenutitie, že byť “iný”, neznamená byť zlý. No dajte scenáristom cenu za nápaditosť! V skratke - je to remake dvojky Hotelu Transylvánia a to už aj tá stála za starú... ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama