Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eszter sa strasti tínedžerského veku pokúša prekonať vo svete máng. Svojich rovesníkov sleduje s akýmsi nadhľadom, od nich je pre ňu omnoho dôležitejší zvýšený záujem, ktorý jej prejavuje jej profesEszter sa strasti tínedžerského veku pokúša prekonať vo svete máng. Svojich rovesníkov sleduje s akýmsi nadhľadom, od nich je pre ňu omnoho dôležitejší zvýšený záujem, ktorý jej prejavuje jej profesor angličtiny. Keď učiteľ náhle opustí školu, s Eszter to vážne zamyká, stráca zem pod nohami. Musí sa vnoriť do sveta svojich rovesníkov, vyrovnať sa so všetkými ich problémami, ako je márnomyseľnosť a rôzne citové výkyvy. Film Nebezpečné city  je prvým maďarským tínedžerským thrillerom o láske, ktorá sa stáva obeťou online stalkingu, plného vzrušujúceho napätia. (Art Film Fest)

(viac)

Diskusia

woodsman

woodsman (hodnotenie, recenzie)

som prekvapeny madarsky film velmy dobry tie sceny poprepajane sa mi velmy pacili reziser sa s tym pekne pohral 

r3musko

r3musko (hodnotenie, recenzie)

dogma97

tak ty si pekne mimo :) môj príspevok nebol o morálke. poukázal som na fakt, že na podobnú situáciu sa dá pozerať rozdielnou optikou. v oboch prípadoch ľudia uvidia dievčine prsia, takže výsledok je rovnaký nie? v druhom prípade ich dokonca bude niekoľkonásobne viac, ale tragédia to je len v prvom prípade.

dogma97

dogma97 (hodnotenie, recenzie)

r3musko

Takže z hlediska morálky by u tebe prošlo jen kázání v kostele? Místo kina objedná třídní besedu s farářem...

na príspevok reagoval r3musko

r3musko

r3musko (hodnotenie, recenzie)

Morálne ponaučenie o obraze doby: ukázať prsia pred triedou v škole = katastrofa, ukázať prsia pred celým národom vo filme = OK.

na príspevok reagoval dogma97

Reklama

Reklama