Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sudca na dôchodku Cooper so svojou pomocníčkou Larou loví pedofilov, ktorých následne nelegálne kastruje. Vo chvíli, keď sa mu honba za nebezpečným pedofilom vymkne z rúk, zapája sa do prípadu aj polícia. Zatknutie psychopatického únoscu Simona Stullsa, ktorý ženy väzní v svojom dome a neskôr ich zabíja, však spustí dlhý a nebezpečný súboj zločincov s políciou. Sériový únosca a vrah Simon Stulls má totiž neznámeho komplica, a ten navyše získal spojenca medzi policajtmi, ktorého vydiera životom jeho malej dcérky. V sérii explózií plynu a bômb zahynie mnoho policajtov, v ohrození je aj život malého dievčatka. Jedinou šancou odvážneho detektíva, ako zachrániť život uneseného dieťaťa, je spoznať vrahovu pohnutú minulosť a odhaliť identitu jeho skutočných rodičov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (106)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Vlastne až na posledný zvrat je to všetko pekne predvídateľné, teda, pokiaľ už máte niečo napozerané. Pre nezainteresovaného to ale bude prekvapko za prekvapkom. Dobré obsadenia, dobrá atmosféra a nie je to také prvoplánové. Nechce to byť ani super thriler, ktorý vám nedá spať, ale kotlety som si nešklbal. Len Saška si mohla viac rozopnúť tú košielku. 3 z 5 ()

TaNya_ 

všetky recenzie používateľa

Takhle nějak by to mohlo dopadnout kdyby jedna odnož CSI nebo třeba Law & Order: SVU dostali výrazně větší rozpočet, dvojnásobnou vysílací délku a solidní scénář (který teda zrovna u L&O:SVU někdy bývá, to musím uznat). Spíš by mě zajímalo, jak se k tomu těch pár "hereckých es" dostalo. Nicméně jsem spokojená, nějaký podobný zvrat jsem čekala, ale i tak bylo provedení celkem obstojné. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Svojím spôsobom veľmi zaujímavý film kombinujúci viacero (asi tak dve-tri) skvelých tém, z nich okolo každej by sa dal vystavať kvalitný celovečerák. Bez spoilerov dodám aspoň to, že minimálne linka s Benom Kingsleym je skutočne čertovsky svieža a originálna (konečne niekomu napadlo, že okrem sériových vrahov môžu existovať aj lovci sériových vrahov, aj keď samozrejme toto bolo už aj v Dexterovi). Potešia herci vrátane Henryho Cavilla, Alexandry Daddario a Stanleyho Tucciho. Atmosféra je mrazivá, niektoré scény skvelé. Ku koncu (od autohavárie) to však predsa len začne odsýpať znateľne slabšie. Mal som dojem, že to už všetci chceli mať čím skôr za sebou a odvtedy svieži a originálny scenár narýchlo dorazili do konca a šli na kávu. A palacinky. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Kvalitní thriller. Škoda jen, že nezůstal celý film ve stejných kolejích, do jakých se dostal během první hodiny. Protože hodinu jsem si říkal, proč to má hodnocení takové jaké to má, vždyť je to parádní napínačka. Pak se něco zlomilo a najedou mi přišlo, že se film moc prodlužuje a že už by si zasloužil konec. Henry Cavill je badass, to jsem byl až překvapen. Alexandra Daddario mi do role moc nesedla. Vypadá moc hodná na agentku. Tucci a Kingsley byli dobří, jako vždy. Luxusní výkon ovšem předvedl Brendan Fletcher. Neskutečně kvalitní psychouš. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tak silná téma, no potenciál ostal nevyužitý, keďže je to celé prezentované v málo pútavom obale. Na začiatku ešte celkom dobre naladená atmosféra, potom sa tá však vytráca a ostala len neumytý Cavillov ksicht, ktorý akoby fakt potreboval sprchu a Kingsley asi stále hral Gándhího. Obsadenie Daddario bolo zrejme len kvôli tváričke. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • Pracovní název filmu byl „Nomis“, tedy „Simon“ pozpátku. V jazyku esperanto znamená nomis „být volán“. (TaNya_)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. září 2018 na filmovém festivalu v Los Angeles. (BMW12)
  • Natáčelo se ve Winnipegu (Manitoba, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama