Reklama

Reklama

Nikdy sa ťa nevzdám

  • Česko Unforgettable (viac)
Trailer 1

Tessa Connoverová (Katherine Heigl) sa len ťažko vyrovnáva s koncom svojho manželstva po tom, čo sa jej bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastne zasnúbi s Juliou Banksovou (Rosario Dawson). Nielen že Juliu privedie do domu, v ktorom s Tessou kedysi žili, ale aj do života ich dcérky Lily (Isabella Kai Rice). Julia, ktorá sa snaží zvyknúť si na novú úlohu manželky a nevlastnej matky, verí, že stretla muža svojich snov, muža, ktorý jej pomôže urobiť hrubú čiaru za jej pohnutou minulosťou. Tessina chorobná žiarlivosť však čoskoro prekročí všetky medze a nezastaví sa pred ničím, až kým sa z Juliinho sna nestane absolútna nočná mora. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (53)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Naprosto famózní Katherine Heigl zachránila jinak velmi slabé dílko, hodící se tak na televizní obrazovku. Téma mnohokrát provařené (což by nevadilo, kdyby to nebylo tak děsně předvídatelné), dialogy průměrné, napětí skoro nulové. Obsazení dobré, až na mužského hlavního protagonistu, ten byl nemastný, neslaný. Jako celek 55%. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem neviděl nějaký thriller a u Unforgettable mě zaujalo obsazení, které, jak se následně ukázalo, je největší devizou celého snímku. Zvláště Katherine Heigl předvádí slušný výkon. Věřím, že roli Tessy tuze uvítala, neboť pro ni představuje příležitost vymanit se ze škatulky sladkých romantických blondýnek, případně opory Chirurgů. Rosario Dawson hraje neméně dobře, takže mužské postavy jsou tak nějak navíc, prkenné anebo zcela či téměř virtuální. Docela dobrý film, relax, pokud se díváte bez přehnaných očekávání, budete spokojeni. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hodinu a třičtvrtě! než se něco začalo dít! Nebo jestli si réža myslel, že to všechno před tím byla gradace atmosféry, tak nechť se réža vzpamatuje z toho heroinovýho opojení, protože to bylo strašný hovno! Héglová to všechno zvládla s jedním výrazem ve gsichtě, a když náhodou změnila miminku,tak se jí pohly akorát koutky kolem držky a vůbec to bylo takový, jak to lidově říct...no na hovno! Nechat si kytky, který někdo pošle, aby se to muselo vysvětlovat? Si děláte prdel ne!? To a mnohem víc v téhle kolosální 3,14čovině! ()

pirulka 

všetky recenzie používateľa

Toto je jeden z tých thrillerov, ktoré ma nemajú už v aktuálnom štádiu môjho životného vývinu (:D) a preferencií čím zaujať, nie je v ňom nič, čím by vyčnieval spomedzi plejády filmov natočených s podobnou tematikou...žiadne nóvum, ani niečo čo by mi zabránilo zabudnúť na tento film hneď po jeho vzhliadnutí .... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Z obsazení jsem byl docela na film natěšený, protože i Rosario i Katherine jsou krásné ženy. Ale zrovna Rosario tady moc své herecké schopnosti neukazuje a mám pocit, že je to ona, kdo film hodně shazuje. Samozřejmě až po scénáři, který sám o sobě nemá čím překvapit a jede si v klasických nudných kolejích. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama