Reklama

Reklama

Punk je hned!

  • Česko Punk je hned! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Punkáč prezývaný Kvičkožije na periférii spoločnosti. Drobné krádeže a podvody sa stali zdrojom jeho obživy a najmä spôsobom, ako sa dostať k drogám.Juraj Šlauka pôvodne realizoval projekt ako dokument, až v priebehu natáčania sa rozhodol pre hraný film. Dráma Punk  je hneď! prináša naturalistickú výpoveď o skupine drogovo závislých outsiderov. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (61)

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

No, být pankáčem ujíždějícím na kreku a současně nemít stále bydliště může být problém. Jedinou záchranou může být přátelství s podivínem s hrbem, jehož tlapičky vypadají podezřele podobně s tlapičkami kuchtíka ve Scary Movie II. Velice přínosný film zejména pro někoho, kdo je v depresi, jelikož mu film obratem dodá informaci, že se má vlastně velice dobře. 67 % ()

Hennesy 

všetky recenzie používateľa

Zbytočný film o zbytočných ľuďoch. Utrpenie na to pozerať a zbytočne čakať, že sa niečo udeje. Dementné dialógy, ktoré boli tak zle ozvučené, že nebyť toho, že sa film premietal s titulkami, tak by som ani nevedel o čom tí loosri točia. Nie že, by to bolo podstatné pre vývoj deja. A je mi jedno, či to takto tvorcovia zamýšľali pre väčšiu autenticitu. Nikdy som nemal pochopenie pre tieto lenivé feťácke socky a myslím, že naša kinematografia potrebuje investovať do úplne iných filmov. ()

Reklama

Joker Punx odpad!

všetky recenzie používateľa

Vidláci, retardi, čórky, fetky! Hlavní postava filmu krade a fetuje a žije s ženou a malím dítětem ve špinavý chatrči, chudák dítě co žije v takovym hnusu, jak u cikánů, takovýho fotra bych fakt nechtěl. Tohle má bejt jako punk? Si děláte prdel? Jasnej odpad! Tenhle film a postavy v něm nemají nic společnýho s punkem a je mi u prdele jestli to vychází ze skutečných událostí, tohle neni punk! Tohle je totální shit! Solidní sračka! ;) ()

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Punk nezomrie, hovorí nám záber v závere. Akoby hlavný predstaviteľ bol aj zosobnením punku. Zišlo by sa ho prevychovať, k tomu by mu mohol dopomôcť Harry Callahan. Film je to slabučký, ktorý v nadávaní prekonáva aj legendárne Casino. Scenár plný nadávok, slovných útokov, kecov v krčme nad pohárikom a nefunkčnou telkou sú otrepané a ničím nezaujali. Ani zábavné to nie je. Navyše veľakrát nebolo postavám rozumieť, jednak kvôli ich mrmlaniu, druhak kvôli faktu, že hudobný podmaz bol intenzívnejší ako dialóg. Debutantský výkrik chlapíka, ktorý má rád vláčiky. Tých strčil do snímky celkom hodne, no zámer neozrejmil. ()

mourinho 

všetky recenzie používateľa

Syrový pohled na dno lidské společnosti. Lehce zavádějící název filmu pro mě nebyl překážkou, naopak jsem přesvědčen, že spousta takovýchto individuí si slovo punk takto idealizuje a svůj opovrženíhodný styl života jím pak následně omlouvá. Škoda, že si tvůrci nepohlídali zvukovou stránku. Tam jsou, jak už tady bylo někde zmíněno, velké rezervy a některým dialogům jde skutečně velmi špatně rozumět. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Jeden z hlavních představitelů, Juraj Gerža, zemřel den před premiérou na následky autonehody. (ČSFD)
  • Hlavná postava jazdí na motocykli Jawa Pionier, ktorý neskôr vymení za britský Austin Allegro. (shushen)

Reklama

Reklama