Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenásť ľudí sa zobúdza na lúke uprostred lesa. Nepoznajú sa, nevedia, kde sú, ani ako sa tam dostali. Netušia, že boli vybratí na špeciálny účel… stali sa lovnou zverou. Kto a prečo na nich poľuje? Skôr ako si stihnú odpovedať, niektorí z nich padnú mŕtvi na zem. Tí, ktorí prežili prvú salvu, začínajú tušiť, že ide o život, a že neznámi strelci neprestanú, kým ich všetkých nezlikvidujú. Normálny člověk, by takúto situáciu nezvládol, lenže Crystal (Betty Gilpin) našťastie celkom normálna nie je. Nechystá sa zomrieť a urobí všetko pre to, aby prežila. Dokonca sa môže stať, že z lovcov budú obete.. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (422)

classic 

všetky recenzie používateľa

„Lov” na jedenástich, nič dopredu netušiacich, medzi sebou nepoznajúcich sa ľudí, ktorých predtým zdrogovali, čo sa po prebudení, ocitajú úplne na zvláštnom a neznámom mieste, i s arzenálom zbraní po ruke, kvôli tzv. sebeobrane, pričom sa automaticky stávajú "štvanou zverou" , ktorých si sem prišli rekreačne a športovo uloviť akýsi nadutí zbohatlícki liberáli, že už naozaj nevedia, čo od rozkoše !? Prakticky títo nešťastníci nemôžu veriť nikomu a ničomu, keďže nikdy nedokážete poriadne odhadnúť človeka na prvý pohľad, z ktorého sa môže kľudne vykľuť obyčajný, zapredaný špión, a takých menších prekvapení, je tu viacero. Postupne sa dozvedám, kde vlastne sú, čo všetko je za tým, ale najmä, kto je tu samotným lídrom, čo celú akciu koordinuje. Postava sa s ním (s ňou) nakoniec stretne zoči-voči, čo už je v podstate také (pred)finále, až konečné, malé finále, iba priklincuje celú myšlienku, že "KARTA" sa bude môcť obrátiť v prospech šikanovaného, ktorý hral dlho na druhé husle, kedy sa čoskoro úlohy vymenia... / Je to (nad)štandardná "jednohubka" , ako silvestrovské očko, ktorá vyšumí snáď ešte rýchlejšie, než veľmi lacné šampanské, je to taká filmová kombinácia: pôžitku a prežitku, a la 2 v 1. Sú tu naozaj brutálne sekvencie, z ktorých má fanúšik normálne potešenie, zároveň ich aj strávi, niečo k tomu zažije, že to skrátka vydrží až do samého konca bez akejkoľvek ujmy na zdraví, i keď sa tu postavy chovajú k postavám vskutku nezdravo. Nečakajte od "Lovu" príliš veľa, a možno sa vám potom sám od seba odvďačí. Hilary Swank je stále sexica. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Nesnáším filmy, ve kterých režisér bohorovně sedí a říká, že všichni na plátně jsou dementi a proto se jim budeme smát. Tohle není chytrá satira, je to filmová verze facebookové diskuse, kde se hádají konzervativci a liberálové, všichni chytří už šli pryč a teď přišel někdo, kdo má pocit, že tomu zbytku musí říct, že jsou blbci. Mimochodem krom závěrečné bitky je to i dost nezajímavě natočené. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„PROČ TU JSME? CO TO MÁ ZNAMENAT? ...“ /// Vyvražďovačka. Několik chudáků se probudí kdesi ble, ble, ble… dyť si to dovedete představit. Ale bacha – tohle je místy fakt vtipný! Spíš teda ty vraždy, no… Klamou tělem i ksichtem, takže nejdřív nechápu, komu jako budu fandit, ale za půl hoďky mám jasno. Fajn nápad na inovaci tohodle profláklýho konceptu. Stejně jako u Krvavý nevěsty víme, která bije, kdo (zřejmě) vyhraje, ale baví ta forma. Zajímavá Betty Gilpin a překvapivá Hilary Swank. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sdílel jsem protiruský (protičínský) konspirační příspěvky. 2.) Miluju lov. 3.) Thx za titule „blacklanner…..“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

"Nevieš proti komu stojíš. Trénovala osem mesiacov..." Škoda, že to bolo tak tupé, no ako neškodná zábava to ušlo, aj keď samozrejme nejde o žiadne explo. Neviem kto dal tomu nálepku, že horor. Ľudí to naláka, potom sa sklamú a potom sa všetci čudujú, že nehodnotia pozitívne. No aspoň to odsýpalo. A ten záver....? Čo ja viem, sranda, beriem s nadhľadom. Lepší priemer. 65/100 ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Keby to skončilo ako priamočiare béčko, bolo by to oveľa lepšie, bohužiaľ Zobel a spol. sa snažia prekvapovať a prekračovať očakávania až tak, že je to vlastne len jedna veľká exhibícia negovania klišé. Film tak v prvej štvrtine nemá žiadnu hlavnú postavu, jednu z najväčších hviezd odkrágľuje po asi dvoch minútach, na začiatku tretieho dejstva miesto stupňovania tempa príde dlhočizný flashback apod. A hlavne celá tá akože "satira" je strašne povrchná a jednorozmerná. Ale Betty Gilpin je fantastická. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (12)

  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (viac)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (viac)

Reklama

Reklama