Reklama

Reklama

Ben a Alice sú dlhoroční priatelia. Obaja neznášajú svadby, no obdobie sobášov sa práve začína a s ním prichádza aj nekonečný prúd pozvánok na svadobné slávnosti. Aby si to uľahčili a navzájom sa podporili, rozhodnú sa potvrdzovať svoju účasť na svadbách ako pár. Nikdy by im však nenapadlo, ako môžu zážitky zo svadieb ovplyvniť ich vlastné osudy a vzájomné vzťahy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (25)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

"Čo sa však stane, ak medzi nimi preskočí skutočná iskra a z priateľstva sa stane niečo viac?" No nič sa nestane. Divákovi by mal byť pár sympatický, ale tu je nejaký odvar Jamieho Dornana (hoci herecky v pohode) s podpriemernou aziatkou, ktorá má hrozný hlas a ešte horší herecký prejav, čo sa prejaví hneď na začiatku, keď hrá akože opitú. Proste maximálne nesympatie. O chémii medzi nimi ani nedúfať, ten pár neprešiel ani okolo jedného prvku Mendelejovovej tabuľky. Občasná príjemná hudba, občasne vydarený vtip a nakoniec aj hlavný herec to vytiahnu aspoň na dve hviezdy. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „Plus One“ vás ničím neprekvapí – od samého začiatku viete, že ako to dopadne. Hlavné postavy v podaní M. Erskine a J. Quaid tvoria celkom zaujímavé duo, kde je vidieť, že jeden cíti druhého. Ale teraz (len) to nestačí. Celý príbeh je totiž tak vyspytateľný, že už to bolí. Nehovoriac o záveru, ktorému chýba dôraz. Počet skutočných funny scén je minimum a nie vždy fungujú naplno. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Žiadne veľké očakávania, ale toto sa skutočne podarilo. Človek čakal nejaký klišovitý film o svadbách, pri ktorom sa možno sem tam zasmeje, no napokon Plus One ponúklo niečo oveľa lepšie. Jack Quaid a Maya Erskine v úlohách oddaných kamošov Bena a Alaice ma fakt bavili, veľmi sympatická dvojka. Tie ich konverzácie a neustále doťahovanie plné sarkazmu a irónie - to je niečo, čo na mňa takmer vždy funguje, obzvlášť keď so stále drží v medziach bez kadejakého vulgárneho a "fekálneho" humoru. Dej bol samozrejme predvídateľný, ale v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Bavil som sa, malo to aj svoju dojemnú časť s klasickým posolstvom, takže za mňa nadpriemerné dojmy = 4*. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Nemuselo to být tak špatné, jenomže... Necharismatický chlapík v kombinaci s nevšedně ošklivou Asiatkou, navíc otřesně nadabovanou Janou Strykovou, která opravdu není Vanda Hybnerová, výsledkem tohoto vizuálního a audio mixu v kombinaci se slabým scénářem je jedna absolutně nesympatická, ukrákaná fúrie, kterou by normální maník stoprdo kopl do hlavy, zvlášť po té, co by měl tu čest pobýt chvíli s její odpornou matkou a disponoval byť jen minimální předvídavostí... Zřejmé, přesto iracionální, zkrátka to je tak, když na chlapa zbudou drobky. Ale uznávám, v úvodní scéně, kdy nalitá hlavní hrdinka tančí sama na parketu jsem se zasmála z plných plic. To nemělo chybu. Bohužel celý film byla vším, jen ne pohodovou babou. I svérázné osůbky mají šmrnc. Zlatí Nesvatbovi! ()

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Film tak nechutně předvídatelný, že jsme se s přítelkyní v posteli trumfovali kdo uhádne další scénu. I přesto se Plus One dá považovat za zábavnou domácí víkendovou část večera kromě šukání nebo chlastání. Zápletka je uvěřitelná (i z vlastní zkušenosti) a herci působí dost přirozeně. Nevěřím, že si nedali číslo i mimo kameru. Za mě určitě příjemně strávená hoďka a půl za tři hvězdy na kterou už si nikdy nevzpomenu. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama