Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávkový príbeh Popolušky (Camila Cabello), ktorá túži po tom, aby sa mohla slobodne rozhodovať a hlavne mať svoj obchod s vlastnoručne ušitými šatami. V tom jej však bráni jej macocha Vivian (Idina Menzel), ktorá jej sny likviduje hneď v zárodku, pretože sa podľa nej vôbec nehodí, aby dievča o niečom snívalo alebo aby svoje sny naplnilo. Popoluška si v pivnici šije šaty a chce ísť na ples, ktorý vyhlásil kráľ Rowan (Pierce Brosnan), pretože by tam mohla získať kontakt na niekoho, kto jej pomôže jej sen uskutočniť. Na plese však stretne princa Roberta (Nicholas Galitzine) a jej život sa dramaticky zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (76)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia variácia populárnej Popolušky (a veruže je ich už až príliš!). Scenár bol o čosi liberálnejší ako v tradičnej verzii (aspoň nejaká zmena), a prekvapivo napokon aj záver sa odlišoval. Ale inak, nič extra, asi mám predsa len radšej klasiku. Camila bola síce šarmantná, ale postava Popelky v tejto verzii bola na môj vkus až príliš neskromná a preafektovaná. Ohľadom gay "kmotričky" sa radšej ani nevyjadrujem. Jediné, čo sa mi fakt páčilo, boli kostýmy, a predovšetkým očarujúce kulisy zámočku Waddesdon Manor! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Asi najhoršia popoluška v dejinách. Takto pokaziť nesmrteľný príbeh. K historickým kostýmom dávať moderné tance, moderné piesne a moderné texty, čistá päsť na oko. A áno, nezabudlo sa na feminizmus. Kedysi princ bol niekto, ku komu sa v rozprávkach vzhliadalo, dnes je to priteplený popleta a všetci chlapi okolo neho sa správajú ako šašovia. A popoluška a ženy okolo nej majú všetky tú dievčenskú silu, častokrát prezentovanú pýchou a pohŕdaním. Camilla Cabello inak vie spievať, ale žiadna princezná to podľa posledných fotiek teda nie je. Vrcholom boli černošské gospely, rapové vsuvky a pokus o "spev" Piercea Brosnana. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Tak strasne sa snazia byt moderni a cool, az je to smiesne a otravne (hned od uvodneho preslovu). Originalne pesnicky (a choreo k nim) su velmi meh a u tych znamych som mala pocit, ze si nezasluzia ich pouzit, zvlast Queen. Najpozitivnejsie pre mna je, ze mi Idina neviempreco neznela ako Elsa a teda mi ju nepokazila a pacil sa mi moment, ked Elle vysvetlovala, ze jej chovanie nie je out of spite. A Minnie je krasna kralovna. Camillu ako spevacku mozem, ako Popoluska mi vadila. Nie ze by som ju potrebovala uplne subtilnu, ale nie az takuto diva-idnu. Asi si zopaknem verziu s Drew Barrymore, ta mala v tomto ohlade solidny balanc... ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

jeezis marja, je tam chlap v satech a vsichni se z toho na csfd muzou posrat. mne se to libilo - super pisnicky, herci; bylo to novy, barevnejsi a zabavnejsi. zaujmuly me netradicni kostymy a female empowerment (“𝘣𝘦 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘢 𝘣𝘦, 𝘮𝘢𝘬𝘦 𝘯𝘰 𝘦𝘹𝘤𝘶𝘴𝘦𝘴”). chtela jsem tomu dat 4 hvezdicky, ale fuck it! ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (8)

  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)
  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)

Reklama

Reklama