Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (séria)


Na večné časy. Navždy. (S01E06)

(epizóda)
  • Česko Pro tok času. Vždycky. (viac)

VOD (1)

Čas sa kráti a vo veľkom finále série idú Loki a Sylvie v ústrety osudu. (Disney+)

Recenzie (61)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vůbec mi nevadí méně akce a spousta dialogů, ale co mě vysloveně s...e je, když jde o mlácení prázdné slámy, když je očividné, že tvůrci mají vymyšlenou nějakou konstrukci, která by vydala tak na tři epizody a snaží se ji roztahat do šesti. Typický příklad byl Mandalorian. A vrchol toho všeho je, že ta poslední epizoda vlastně ani pořádné vyvrcholení nemá a rovnou odkazuje na druhou řadu. Tohle je fakt zklamání...trochu jsem po první epizodě doufal, že tentokrát půjde o kvalitní materiál. O originální pecku s bezva nápadem. Obdivuji Kate Herron, že z tak řídkého scénáře uplácala na pohled slušnou epizodu. ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa

Toto finále bolo zlé. Celý čas sa epizóda iba naťahovala iba aby na konci mohli povedať že bude druhá séria. Nič z príbehu nevysvetlili, nevyriešili, iba spravili lacný cliffhanger. Predstavili nového veľkého záporáka a to je Kang the Conqueror. Herec ktorý ho hrá není zlý ale strašne zle Kang vyzerá. Poprvé není modrý čo je doslova jediná vec ktorú s ním mali spraviť dobre. Po druhé oblek vyzerá ako lacná verzia ozymandiasa z Watchmenov. Fakt nechápem aký dôvod mali ho nespraviť ako v komiksoch. Každý kto nepozná túto postavu bude zmätený. To už ani není o reprezentácií. Toto je ako keby spravili Thanosa bieleho lebo jeho herec je biely. Kang je mimozemšťan tak prečo ho nepsrvaili modrého ako v komiksoch. A ja viem že to je jeho variant ale prosím vás, takto trápna výhovorka. Aj kebyže to je variant, prvé zoznámenie s postavou by malo byť také že si ju zapamätáte. Z tohto čáva si zapamätám iba to že má nasralo čo s ním urobili. Tak dobrý herec a pokazia to kostýmom čo ti dáva... ()

Reklama

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Já ze sebe prostě ovci dělat nebudu, Marvelovky nikdy nebyly tvořeny jako hlubokomyslná filozofická díla, vždycky jsem si k nim chodil spíše odpočinout a to u Lokiho konstatovat nemůžu. Jeho nesmyslnost nabyla během (naštěstí) pouhých 6 epizod takové intenzity, že se mi nemůže nikdo divit, proč mi trvalo více jak 2 měsíce dokončit závěrečnou část. ()

gumbo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak jsem si u toho nějak připadal jako Loki se Sylvií, když tam seděli a nevěřícně koukali s WTF pohledem. To je jako ono? Tolik hraní na tajemství a nakonec z toho vypadne taková píčovina?"Záporák" tam asi 3 hodiný mele nesmysly a nakonec se ani pořádně nepředstaví? Motivace toho všeho naprosto vycucaná z prstu. Polovina toho co se tam dělo ani nedovysvětlena ve stylu "prostě to tak je a neptej se". Zklamání. 50% ()

Elerrina 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zmatečné žvanění o blbostech v nějakém středověkém zámečku zabírá většinu stopáže a ten černej šašek ve fialovým hábitu vzbuzuje tak intenzivní chuť ho zabít, že zcela a naprosto souhlasím se Sylviiným rozhodnutím. A cliffhanger na závěr pochopitelně pohřbívá všechno, co se za těch šest dílů odehrálo, jak jinak. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (8)

  • Jako správný filmových padouch jí Kang Dobyvatel jablko, což je nepsané poznávací znamení mnoha filmových padouchů. (MakiMaki)

Reklama

Reklama