Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde. (Continental film)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (276)

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Velmi dlouho jsem neviděl žádný český film a při sledování téhle blbosti jsem se nestačil divit. Tristní po všech stránkách, až z toho bolí hlava. Ať už příšerné herecké výkony, režie, předabované postavy nebo hrozné pokusy o vtipy. Jestli na tohle jdou mé peníze z daní, tak bych byl radši, kdyby mi daně stát vrátil. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

V podstatě neškodná, oku lahodící blbinka, která je zde silně podhodnocená. Ano, vy všichni milí intelechtuálové, vy, co kde jaké bezduché a nevtipné sračce napálíte plný počet, aby jste se mohli plácat navzájem po zádech, jak ohromní jste chytráci, vy jste příčinou, že já místo tří hvězdiček, dávám čtyři. Film před divákem rozvíjí v podstatě banální vztahový příběh, ovšem s takovou něžnou poetikou, prokládanou povětšinou docela vtipnými momenty a co se klišé týče, v únosné míře a snesitelné podobě, navíc s pěkným vizuálem. Obsazení sedí dobře a já se bavila lépe, než je u Československých komedií posledních let obvyklé. Tudíž dávám 75% a komu se to nelíbí, ať se jde klouzat. Jsem zvědavá na druhý díl. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Milenky na horách? Hurá, nevedel som sa fakt dočkať! Ale teraz vážne. Už nestojí otázka, prečo sa točia také sračky, keďže odpoveď je jasná - pretože to napĺňa kiná. Takže otázka skôr znie, čo za degeneráti chodia na toto pozerať? Dementné dialógy, 40-ročné baby hovoria ako deti a pýtajú sa či existuje láska na celý život. Na druhej strane pubertiačka, inak odporné decko aj herečka, radí babke nájsť si sexy muža a potom desaťročné dieťa tam nechajú pokojne hrešiť, lebo to vraj vyzerá cool. Ale inak je to akože film so sviatočnou atmosférou, kde je každý maximálne vulgárny, to fakt pridalo na atmosfére. Ešte horší bol ale spev Prachařa, ktorému nechýbal povestný teplý kukuč, ale Majeský pobehujúci so psom ani Elton John ho snáď ešte dúhovo predbehol. A do toho sa pridala neznesiteľne hysterická Kadeřávková, z ktorej kŕčové žily vystúpia až do krku. A že tu niekto chválil Tatry? Ako super, ale na to mi stačí aj Živá panoráma na Dvojke. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

z povahy môjho povolania, zamestnania, práce a života dávam rád dobré hodnotenia slovenským filmom, fandím slovenskej kinematografii, občas dokonca trochu neprofesionálne no empaticky prižmúrim oko... sú však isté hranice, za ktoré nejdem, latky, ktoré nepodleziem... možno by som mohol byť zhovievavý a oceniť producentský zámer, ktorý bol jednoznačný, autori sa ho pevne držali, mali očividne jasne vytýčený cieľ, zámer, dôsledne ich naplnili a (ako ukazujú čísla), z tohto hľadiska sa film vydaril na jednotku. pardón, nie film, produkt. a ja tento typ produktu nemusím a, nehnevajte sa za to na mňa, celkom otvorene vyhlasujem, že toto hodnotenie/komentár je vysoko subjektívne/subjektívny, lebo na to je čsfd.cz určené. pre fundovanejšiu analýzu tohto filmu si prečítajte recenzie, ktoré k nemu vyšli (denník n, kinema, filmsk...) a v konečnom dôsledku si aj tak urobte vlastný názor. pre mňa je toto síce z komerčno-mainstreamového hľadiska fungujúci kalkul, ale inak je to scenáristická nemohúcnosť, prehliadka klišé ba až gýču a v mnohom ideovo a ideologicky sporné pokračovanie vo vykynoženia-hodnej línii slovenskej televíznej tvorby, stavajúcej na posilňovaní a nezdravom karikovaní stereotypov... ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)
  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)

Reklama

Reklama