Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff Talley (Bruce Willis) je špičkovým vyjednávačom losangeleskej polície. Po tragickej nehode, pri ktorej zahynula mladá matka s dieťaťom, však podľahne  hlbokým depresiám a rozhodne sa zmeniť svoj život. Prijme menej prestížne a horšie platené miesto na polícii v mestečku Bristo Camino vo Ventura Counry a vzdiali sa aj od svojej manželky a dcéry. Muž prenasledovaný výčitkami svedomia predpokladá, že v mieste preslávenom nízkou kriminalitou bude mať iba minimum príležitostí riskantne rozhodovať o životoch ľudí. V tom sa však Jeff bohužiaľ mýli. Trojica mladistvých delikventov, ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste, dostane zálusk na rodinný voz Smithovcov, Cadillac Escalade.  Tí nakoniec nemajú inú možnosť, ako si vziať vdovca, jeho štrnásťročnú dcéru Jennifer (Michelle Horn) a osemročného syna Tommyho, ako rukojemníkov. Walter Smith (Kevin Pollak) je však zapletený do niekoľkomiliónového nelegálneho obchodu,  a tak sa rukojemníci, ktorých si vzali traja výrastkovia, ukážu byť priveľmi horúcim tovarom... Bývalý vyjednávač sa ocitne v situácii, ktorú už nikdy nechce zažiť. Najskôr sa rozhodne prácu  prenechať  povolaným. Keď sa však prípad skomplikuje, a do ohrozenia sa dostane aj jeho rodina, pochopí, že jeho povinnosťou je zasiahnuť a doviesť prípad do zdarného konca. Začína vyjednávať a zdá sa, že táto noc bude pekne dlhá... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Pre mna tam bolo par skvelych scen ale inac bohuzial nic moc. Aj ked Willisa zboznujem...Skratka napr. taky jeho neskorsi film 16 blokov je lepsi..

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Zajímavé nápady, zajímavé zpracování a zajímavé záběry a kamera. Zbytek filmu je takovou snůškou pitomostí, že je mi až za Bruce a Desplata smutno. ~~~ Slabé **

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

První film s Brucem Willisem kde jsem ho viděl brečet ...... a jinak je to taky svým způsobem bomba film

maroo77

maroo77 (hodnotenie, recenzie)

Tento film se mi moc líbil. Dobrý výkon Bruce Willise a byl jsem napnutý celý film

Lweon

Lweon (hodnotenie, recenzie)

Mne hrozne vadil vlasaty unosca A la Terminator+Freddy(nocna mora) prepichnuta tvar, 5 litrov krvy minul uz v jej izbe,a potom si este beha v horiacom dome s Molotovym koktailikom....proste nonsence.cele to bolo umele a pozlepovane z inych akcakov..neznasam vyumelkovane filmy

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Nebyl to špatný film,ale chtělo by to větší hráče,proti Willisovi nikdo nestojí,když pominu ty teroristy co mu unesou manželku.

Zadri

Zadri (hodnotenie, recenzie)

Po prvotním očekávání u začátku filmu, dopadla na mou hlavu už jen nuda, nuda a nuda. Myslím že ani Bruce Willis to nezachránil a já už si půl hodiny od shlednutí nedokáži ani vybavit o čem ten film byl:-)

Kerkk

Kerkk (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film se mi líbil. Zezačátku jsem si sice říkal, že ten Willis má ve všech filmech úplně stejný výraz, ale ten pocit se s postupem času vytratil - nejsem si ale jisý, jestli kvůli tomu, že jsem si na to zvykl, nebo jestli kvůli tomu, že se začal tvářit jinak. Potom už je ale většinou všechno, jak má být - hlavní záporáci dostatečně protivní na to, abyste jim nedrželi palce, mafiáni dostatečně drsní na to, abyste věřili, že rukojmí určitě zabijí, když nesplní, co chtějí. Všechny ženy správně ječí, aby to na vás zapůsobilo atd. Prostě takový správně odměřený americký thriller. Člověk to nepotřebuje vidět často, ale jednou za čas je to potřeba.

Worissek

Worissek (hodnotenie, recenzie)

Když tak koukám na tohle hodnocení myslím si že by měl tento film získat o hodně větší . Tento film je velice pěkně zpracovaný . Hodně dobrý film. Proto 5 hvězdiček .

Ruud36

Ruud36 (hodnotenie, recenzie)

Konečně jsem po nějaké době zase viděl hodně dobrý thriller - nenapadá mě nic závažného, co bych filmu vytknul...naprosto úžasný scénář, dobrá kamera...fakt výborný film

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Súvisiace novinky

Režisér Die Hard 4.0?

Režisér Die Hard 4.0?

15.04.2005

Bruce Willis (na obr.) bol zrejme spokojný s réžijným vedením Florenta Emilia Siri pri ich spolupráci na akčáku Rukojemník, keďže mu navrhol aj réžiu DIE HARD 4.0, štvrtého pokračovania slávnej… (viac)

Reklama

Reklama